Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χορηγός του Ράλλυ Ακρόπολις η SEAJETS


Στη χορηγία του Ράλλυ Ακρόπολις, μίας από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως, προχώρησε η εταιρεία SEAJETS, προάγοντας την Ελλάδα και το ελληνικό τουριστικό προϊόν σε όλο τον κόσμο, με δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης. 
Η εταιρεία θα είναι ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, που διεξάγεται το διήμερο 10 & 11 Οκτωβρίου στη χώρα μας και ο οποίος για φέτος, αλλά και για το 2016, θα ονομάζεται SEAJETS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. 
Με αυτό τον τρόπο ενώνεται η μεγαλύτερη σε χωρητικότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο, με έναν από τους κλασικότερους αγώνες ράλλυ παγκοσμίως.
Μέσω του αγώνα, η SEAJETS θα κληρώσει χιλιάδες εισιτήρια σε επισκέπτες αλλά και φίλους του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, τόσο στις εγκαταστάσεις του αγώνα όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων, και θα προβάλλει εικόνες της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών στο εξωτερικό, προωθώντας με δημιουργικό τρόπο το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το SEAJETS ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ μεταδίδεται τηλεοπτικά σε 160 χώρες, ενώ καλύπτεται από πλήθος Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων.
Η SEAJETS προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα και με ασφάλεια, με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου