Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Παγκόσμια πρεμιέρα της υποβρύχιας παράσταση χορού “Drops of Breath” στο Grecotel Cape Sounio


Στον κήπο του Grecotel Cape Sounio με φόντο το ναό του Ποσειδώνα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 η παγκόσμια προβολή, σε γιγαντοοθόνη LED, της υποβρύχιας πολυ-εικαστικής παράστασης «Drops of Breath». 
Οι χορογράφοι Sophie Bulbulyan και Αποστολία Παπαδαμάκη, σε συνεργασία με τη Λία Χαράκη και την πολυεθνική ομάδα τους από 14 χορευτές, μεταξύ αυτών 3 χορευτές ΑΜΕΑ και 3 παιδιά, έκαναν πράξη μία πρωτότυπη ιδέα καλλιτεχνικής έκφρασης. 
Στόχος της χορευτικής παράστασης που πραγματοποιήθηκε σε βάθος 6μ. από την επιφάνεια της θάλασσας, υπό τους ήχους της υποβλητικής μουσικής του Τρύφωνα Κουτσουρέλη, στο υποθαλάσσιο κυκλικό σκηνικό του Γιώργου Γεωργίου, ήταν να μεταφέρουν ανθρωπιστικά, κοινωνικά και περιβαντολλογικά μηνύματα δίνοντας έμφαση στην ισότητα που έχουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στο υγρό στοιχείο.
Μετά την παράσταση ακολούθησε δεξίωση με μαγευτική θέα το Ναό του Ποσειδώνα στη βεράντα του ξενοδοχείου Grecotel Cape Sounio, όπου το ενθουσιώδες κοινό είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με την καλλιτεχνική ομάδα του “Drops of Breath” πάνω στην δημιουργική φαντασία και την αρμονική καλλιτεχνική σύμπραξη των συντελεστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου