Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Στο Βιετνάμ η ΑΡΓΩ, ενώ ιδρύει...


...γραφείο και στη Σαντορίνη

Για δεύτερη συνεχή φορά ο ταξιδιωτικός οργανισμός ΑΡΓΩ συμμετείχε  στην διεθνή έκθεση τουρισμού VITM στο Ανόι του Βιετνάμ. 
Η φετινή προωθητική ενέργεια αναμένεται να ενισχύσει δραστικά το ρεύμα εισερχόμενου τουρισμού από Βιετνάμ.
Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ ήταν ο μοναδικός εκθέτης από Ελλάδα στην φετινή έκθεση VITM, που πραγματοποιήθηκε στο Ανόι την προηγούμενη εβδομάδα, προωθώντας την Ελλάδα στους μεγαλύτερους Tour Operators εξερχόμενου τουρισμού του Βιετνάμ. 
Η Ελλάδα αποτελεί ήδη έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Βιετναμέζους, ενώ ειδικά η Σαντορίνη και τα γαμήλια πακέτα ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις του τοπικού ταξιδιωτικού κοινού. 
Την Ελλάδα ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς εξερχόμενου τουρισμού από το Βιετνάμ παρουσίασε η ΑΡΓΩ σε κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία και Tour Operators, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Εκθέσεως VITM (Vietnam International Travel Mart).
Η έκθεση διοργανώθηκε από τον VISTA (Vietnam Society of Travel Agents) στο εκθεσιακό κέντρο VEFAC (Vietnam Exhibition Fair Centre) στο Ανόι, πρωτεύουσα του Βιετνάμ, μεταξύ 3 – 6 Απριλίου 2015. 
Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αναμένεται να αυξήσει δραστικά τον αριθμό Βιετναμέζων τουριστών στην χώρα μας για τα επόμενα χρόνια, καθώς αναδεικνύεται πλέον η Ελλάδα ως ιδανικός προορισμός διακοπών στους Βιετναμέζους, ενώ ενισχύεται περαιτέρω η συνεργασία μεταξύ των τοπικών Τουριστικών γραφείων και λοιπών φορέων με την ΑΡΓΩ. Τα στελέχη της Αργούς παρουσίασαν πολλά εναλλακτικά πακέτα, προωθώντας την Ελλάδα τόσο ως «Stand alone» προορισμό όσο και σε συνδυασμό με άλλες κοντινές χώρες όπως Τουρκία, Ιταλία, Τσεχία και Γαλλία. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην διοργάνωση γάμων στη Σαντορίνη, όπου η ΑΡΓΩ πρόσφατα άνοιξε νέο γραφείο με έδρα τα Φηρά, προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της στο δημοφιλές νησί. Η Σαντορίνη άλλωστε βρίσκεται ήδη στην κορυφαία πεντάδα των δημοφιλέστερων μακρινών προορισμών για τους Βιετναμέζους. Η ανταπόκριση των Βιετναμέζων ήταν πολύ μεγάλη, καθώς σημαντικός αριθμός πελατών έχει ήδη «κλείσει» πακέτα για Ελλάδα μέσω του δικτύου συνεργατών της Αργούς σε Ανόι και Σαϊγκόν. Παράλληλα με την έκθεση, το Σάββατο 4 Απριλίου, η ΑΡΓΩ σε συνεργασία με τον VISTA, διοργάνωσε παρουσίαση για την Ελλάδα στο Συνεδριακό Κέντρο VEFAC. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 120 τουριστικά γραφεία από όλη την επικράτεια του Βιετνάμ. 
Ο κ. Στρατής Βουρσούκης, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Argo Travel Group και η κα. Quach Thanh Huong-Ioanna, Διευθύντρια Πωλήσεων στο Βιετνάμ, παρουσίασαν τον προορισμό Ελλάδα και τα προϊόντα της Αργούς σε Βιετναμέζικη γλώσσα, προκειμένου να διευκολύνουν τους συμμετέχοντες. 
Πλούσιο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό μοιράστηκε τόσο στην παρουσίαση όσο και κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 
Πολλοί νέοι προορισμοί και «θεματικά» προϊόντα Ελλάδας αναλύθηκαν διεξοδικά στους συμμετέχοντες. 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Binh Vu, πρώτος Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα. Έχοντας ζήσει στην Αθήνα πλέον των 4 χρόνων και έχοντας επισκεφτεί πληθώρα ελληνικών προορισμών, ήταν ο καταλληλότερος για να αναδείξει τη χώρα μας, η οποία κατά τη γνώμη του αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς για Βιετναμέζους ταξιδιώτες. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε την έλλειψη ενημέρωσης και την απουσία εκπαίδευσης αναφορικά με το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, κενό που ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός «ΑΡΓΩ» υποσχέθηκε να καλύψει. 
Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο κ. Vu The Binh, Πρόεδρος του VISTA and Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης VITM, ο οποίος χαιρέτησε με τη σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους. 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε τη μεγάλη δυναμική του εξερχόμενου τουρισμού του Βιετνάμ και την ανάγκη για νέους προορισμούς και καινοτόμα προϊόντα από την πλευρά των τοπικών διοργανωτών (Tour Operators). 
Τέλος, πάντα στα πλαίσια της φετινής VITM, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ τιμήθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή της Έκθεσης με αντίστοιχο βραβείο για την επιτυχή παρουσία του κατά τις δύο τελευταίες διοργανώσεις. 
Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός ΑΡΓΩ (Argo Travel Group) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1952 με αρχικό σκοπό την εξυπηρέτηση Εταιρικών ταξιδιών και της Ναυτιλίας που αναπτυσσόταν τότε με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα, με κύκλο εργασιών πλέον των 80 εκ. ευρώ, η ΑΡΓΩ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ευρώπη με παράλληλες δραστηριότητες στους περισσότερους τομείς της Τουριστικής Βιομηχανίας. 
Ο όμιλος εξειδικεύεται ως DMC (Destination Management Company), υποστηρίζοντας κάθε μορφής ταξιδιωτικές ανάγκες για την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων τόσο σε B2C όσο και σε B2B επίπεδο. 
Σήμερα ο όμιλος διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα και υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη. Το δίκτυο επεκτείνεται στο εξωτερικό με γραφεία σε Γενεύη, Λονδίνο και Σαγκάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου