Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κυκλοφόρησε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


- Αφιέρωμα στο Νότιο Αιγαίο 
- Συνέντευξη Στέλιου Σταυρίδη 

Με πλήθος θεμάτων, συνεντεύξεων και αποκαλύψεων που θα συζητηθούν, κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουλίου του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. 
Καλοκαιρινό, φρέσκο και με ανανεωμένη εμφάνιση το περιοδικό θα σας κρατήσει συντροφιά και στις διακοπές. 
Μεταξύ των θεμάτων διακρίνουμε:

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ: Τέλος στη χυδαία απαξίωση της δημόσιας περιουσίας

Για το ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και τη σχέση Ταμείου-Ελληνικού Τουρισμού, μιλάει σε συνέντευξή του στο «Χ&Τ» ο πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, κ. Στέλιος Σταυρίδης.
ΜΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΤΖΗ: Συνώνυμο της ποιότητας το όνομα Καράτζη

Για τη νέα τουριστική σεζόν στην Κρήτη και στη χώρα καθώς και για την πορεία του τουριστικού συγκροτήματος Nana Beach, το οποίο εφέτος λειτουργεί και επισήμως ως πεντάστερο, μιλάει στο ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Καράτζη, κα. Μαρίτα Καράτζη.



Αναπτυξιακό «όχημα» για Τουρισμό και Γεωργία το Ελληνικό Πρωινό

Τις ενώσεις ξενοδόχων που συνέβαλλαν στην υπογραφή των 15 πρώτων Τοπικών Συμφώνων Ελληνικού Πρωινού, καθώς και τα 100 πρώτα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα, βράβευσε πρόσφατα το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.




Προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης με τη «φραγίδα» του ονόματος LE MONDE

Μία σειρά από σύγχρονα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης, αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει ο εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, γαστρονομικές και τουριστικές σπουδές, στη χώρα μας, εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE.




21Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Τ.Ε.: Ο Τουρισμός, το «δυνατό χαρτί» της κυβέρνησης

Την αισιοδοξία του για την πορεία του Τουρισμού τη σεζόν του 2013 εξέφρασε από το βήμα της 21ης Γενικής Συνέλευσης του Σ.Ε.Τ.Ε., ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς.

Σελ.



UNWTO WORLD TOURISM BAROMETER: Παραμένει σε ανοδική τροχιά ο Τουρισμός

Με 298 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες, το πρώτο τετράμηνο του 2013 και προβλέψεις για 435 εκατομμύρια τουρίστες το τετράμηνο Μαΐου-Αυγούστου, ο Τουρισμός παραμένει σε ανοδική τροχιά, όπως προκύπτει στο τελευταίο Τουριστικό Βαρόμετρο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO World Tourism Barometer).




ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Ρόδος - Κως

Καλό διάβασμα!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου