Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σημαντική βράβευση για το -μοναδικό- Apocalypsis!!!


Το εστιατόριο «Apocalypsis», του ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa, διακρίθηκε με βραβείο Χρυσού Σκούφου και Bραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2015, από την επιτροπή του περιοδικού «Αθηνόραμα» στη λαμπερή τελετή απονομής που έγινε τη Δευτέρα 20 Απριλίου στο ball room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», στην Αθηνα. 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το περιοδικό Αθηνόραμα, το εστιατόριο «Apocalypsis», με βαθμολογία 15/20, έλαβε φέτος εκτός από Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας και ένα βραβείο Χρυσού Σκούφου. 
Κορυφαίο πιάτο: Σιταρότο «καρμπονάρα» με μάγουλο πεσκαντρίτσας, πουρές αγκινάρας, σαλάμι Λευκάδας και νιώτικο κεφαλοτύρι. 
Tο βραβείο παρέλαβαν η Διόνη Άλκιστις Βασιλείου Πουλιού, εκπροσωπώντας τον όμιλο Divine Hotels και ο executive chef του εστιατορίου «Apocalypsis», στο Patmos Aktis Suites & Spa, Δημήτρης Παμπόρης.
 Οι Χρυσοί Σκούφοι απονέμονται κάθε χρόνο στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας από το «Αθηνόραμα» και τον «Alpha Guide» ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Τουρισμού. Το εστιατόριο «Apocalypsis» βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας. 
Άντε και σε Michelin !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου