Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Εκδήλωση της TUI στη Ζάκυνθο


Η TUI Ελλάς μαζί με την Ένωση Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου διοργάνωσε καλοκαιρινό cocktail με προσκεκλημένους τους ξενοδοχειακούς, επιχειρηματικούς και κυβερνητικούς παράγοντες της Ζακύνθου το Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014. 
Σε αυτήν την εκδήλωση γνωριμίας και σύσφιξης σχέσεων, που έλαβε χώρα σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο Galaxy, οικοδεσπότες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Ελλάς κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, κυρία Χριστίνα Τετράδη. 
Η προσέλευση των καλεσμένων υπήρξε σημαντικότατη, ενώ τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση ήταν παρούσα στηρίζοντας τη βραδιά και μεταξύ πολλών σημαντικών προσωπικοτήτων προσήλθαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, κ. Διονύσιος Μυλωνάς, ο νέος Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, μέλη του παλαιού και νέου Δημοτικού Συμβουλίου, οι αρχές του τόπου, εκπρόσωποι όλων των φορέων του νησιού και πολλοί ξενοδόχοι.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν για τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης στη Ζάκυνθο. 
Στον χαιρετισμό που απεύθυνε η Πρόεδρος κυρία Τετράδη, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στη θετική πορεία του τουρισμού στη Ζάκυνθο ενώ υπογράμμισε την μεγάλη σημασία της TUI για τον τουρισμό στο νησί, δεδομένου ότι αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό παγκοσμίως, τον πρώτο σε εισερχόμενο τουρισμό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ζάκυνθο, αλλά και τον πρώτο που ξεκίνησε τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ζάκυνθο περισσότερο από 30 χρόνια πριν. 
Ο Γενικός Γραμματέας, κύριος Λιάσκος, δήλωσε ότι η TUI είναι ένας πολύ σημαντικός Tour Operator στην Ελλάδα και έχει πολύ καλή συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τόσο για την προώθηση του τουρισμού, όσο και για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. 
Σχετικά με το έργο του Υπουργείου Τουρισμού, ανέφερε ότι η ηγεσία του Υπουργείου κατάφερε να αποκαταστήσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, να διευρύνει αυτήν την εικόνα και σε νέες αγορές και επίσης, να διευκολύνει τους τουριστικούς επιχειρηματίες να επιχειρούν καλύτερα μέσω 2 νέων νομοσχεδίων που κατατέθηκαν. 
Απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Ελλάς ευχαρίστησε τους ξενοδόχους-συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που έχουν με την TUI, σκιαγράφησε την αναπτυξιακή στρατηγική της TUI για την Ελλάδα, εξηγώντας ότι η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρίας και ότι αυτή επιτυγχάνεται με τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και της διαφοροποίησης των υπηρεσιών. Επίσης, αναφέρθηκε στην πολύ θετική πορεία του ελληνικού τουρισμού στην τρέχουσα τουριστική περίοδο, επιτυχία για την οποία εργάστηκαν σκληρά τόσο η TUI όσο και όλοι οι τουριστικοί παράγοντες της χώρας. 
Ειδική μνεία έκανε ο κύριος Μαυρόπουλος στη θετική συμβολή της Κυβέρνησης στη διατήρηση της σταθερότητας και της αντιστροφής της αρνητικής εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, που αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη θεαματική αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ζάκυνθο ο κύριος Μαυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γαλάζιο Παράθυρο» του κυρίου Βασίλη Μούτσιου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ionian Channel» η οποία και προβλήθηκε την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου