Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Βράβευση για το Minos Imperial


Ως ‘Καλύτερο All Inclusive Ξενοδοχείο της Ελλάδας για το 2014’ αναδείχθηκε το Minos Imperial Luxury Beach Resort στην Κρήτη με βάση τα World Travel Awards. Το Minos Imperial για πέμπτη συνεχή χρονιά κερδίζει στα ‘Oscars’ του Τουρισμού, την μεγαλύτερη βράβευση στον Τουριστικό Τομέα Παγκοσμίως. 
 Για πρώτη φορά η τελετή απονομής των βραβείων και η εκδήλωση έγινε στην Ελλάδα, όπου τα Παγκόσμια Βραβεία Τουρισμού γιόρτασαν την 21η επέτειο τους στην χώρα μας. 
Η Αθήνα συγκέντρωσε τα βλέμματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε μια βραδιά που έλαμπε απο τους επίτιμους καλεσμένους της. 
Σημαντικό βήμα για το ξενοδοχείο Minos Imperial Luxury Beach Resort ειναι η σχετική σύμβαση franchise που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της διεθνούς αλυσίδας Radisson Blu, που ανήκει στον ομιλο Carlson Rezidor Group και της ιδιοκτήτριας οικογένειας του κρητικού ξενοδοχείου Γενιατάκη.
Οπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Γενιατάκης εκ της οικογένειας των ιδιοκτητών της μονάδας , θα υλοποιηθεί, σταδιακά επένδυση ύψους 8,5 εκατ. ευρώ προκειμένου από το 2016 να λειτουργήσει με τη νέα επωνυμία Radisson Blu Beach Resort Crete.
Ο κ.Γιώργος Γενιατάκης έχει εργαστεί στην Banyan Tree ως Sales and Marketing Executive και σε ξενοδοχεία μέλη των Small Luxury Hotels of the World στην Ταϋλάνδη. ‘Η διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Minos Imperial σε συνδυασμό με την ενταξή της στην αλυσίδα Radisson Blu, μας δείχνουν σημάδια ταχείας ανάκαμψης για τα επόμενα χρόνια’, συμπλήρωσε η κ. Ελλη Γενιατάκη εκ των ιδιοκτητών, η οποία έχει Ξενοδοχειακή προϋπηρεσία σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική,στους διεθνείς ομίλους της Ηilton Worldwide, της Starwood Hotels & Resorts και της Marriott International.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου