Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Εντυπωσιακή εκδήλωση για το ελληνικό πρωϊνό στο PORTO CARRAS


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, με γνώμονα την ανάδειξη του γαστροτουρισμού, υλοποίησε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε), λαμβάνοντας με επιτυχία την πιστοποίηση του σημαντικού αυτού θεσμού. 
Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδoχείων Χαλκιδικής, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Porto Carras Meliton πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση παρουσίασης του «Ελληνικού Πρωινού». Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» το πρωινό που προσφέρεται στο Porto Carras Meliton, εμπλουτίστηκε πλέον με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής Γης, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα της Σιθωνίας και ολόκληρης της Χαλκιδικής. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων και ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση όλων των εδεσμάτων του «Ελληνικού Πρωινού» από τον επίτιμο πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Παράσχο Αξιώτη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν όλα τα εδέσματα του «Ελληνικού Πρωινού» και στη συνέχεια να δοκιμάσουν στη βεράντα του «News Cafe Bar & Restaurant» μοναδικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς. 
Η οικοδέσποινα της εκδήλωσης Υλιάνα Στέγγου και οι συνεργάτες της δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από όλους τους προσκεκλημένους, για την εκπληκτική φιλοξενία. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κασσανδρείας πατήρ Ιάκωβος Βασιλείου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας & Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ευθύμης Καρανάσιος, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας κ. Biltekin Tugrul, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής &
Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκιλής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Σιθωνίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, ξενοδόχοι και πλήθος άλλων προσκεκλημένων.

Το συγκρότημα του Πόρτο Καρράς είναι συνώνυμο με την Χαλκιδική και έχει συμβάλει με τις δυνάμεις του για την ανάπτυξη της. Εδώ και 40 περίπου χρόνια το Κτήμα του Πόρτο Καρράς αναβαθμίζει την περιοχή, παράγει προϊόντα τοπικά και βιολογικά, συμβάλει ενεργά στην διατήρηση των φυσικών πόρων (η μονάδα αφαλάτωσης και παραγωγής πόσιμου νερού καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του) αλλά και υποστηρίζει την τοπική παραγωγή χρησιμοποιώντας τοπικούς παραγωγούς για την τροφοδοσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου