Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ελλάδα τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης μέσω της Turkish Airlines


Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα, η Turkish Airlines σε συνεργασία με το The Travel Company και το Marketing Greece διοργάνωσε FAM trip, φιλοξενώντας ταξιδιωτικούς πράκτορες από τα 8 μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σιγκαπούρης.
Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες επισκέφτηκαν το διάστημα 13-16 Νοεμβρίου, την Αθήνα και το Ναύπλιο.
 Κατά τη διαμονή τους στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη, το νέο Μουσείο της Ακρόπολης και την Πλάκα. Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τη διαμονή τους στην Ελλάδα, αφού γνώρισαν τις ομορφιές της χώρας και βίωσαν τη λεγόμενη «ελληνική φιλοξενία».
Σε συνέχεια του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, δήλωσαν ότι είναι πρόθυμοι να εξετάσουν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της χώρας, έτσι ώστε να πουλήσουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν στη Σιγκαπούρη. 
Στόχος αυτού του ταξιδιού ήταν οι πράκτορες της Σιγκαπούρης να έχουν μία σύντομη «γεύση» της ελληνικής φιλοξενίας, να γνωρίσουν δύο από τους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, καθώς επίσης να ζήσουν την εμπειρία του ταξιδιού με την Turkish Airlines. 
Mιλώντας σχετικά, ο γενικός διευθυντής της Turkish Airlines είπε: «Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να διοργανώσουμε αυτό το FamTrip και να φιλοξενήσουμε ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Σιγκαπούρη, μιας και τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν τον τουρισμό στην Ελλάδα. Η συμβολή της Turkish Airlines υπήρξε καθοριστική, καθώς με τις πτήσεις της από και προς τη Σιγκαπούρη, συμβάλλει στο να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δυο χώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου