Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Team Leaders’ Academy…

 … by SETE Training 

- Ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων Διοίκησης 

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στις 11 και 18 Ιανουαρίου 2016 αντίστοιχα, συνεχίζεται η υλοποίηση του δεύτερου κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων SETE Training, με το Team Leaders’ Academy. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά σεμιναρίων, σχεδιασμένη αποκλειστικά από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)...


Στόχος των σεμιναρίων είναι να συμβάλλουν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και γνώσεων που είναι απαραίτητες για τους διευθυντές, προϊσταμένους και υπεύθυνους τμημάτων τουριστικών επιχειρήσεων προκειμένου να καθοδηγήσουν, να εμπνεύσουν και να εξελίξουν τις ομάδες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. 
Με γνώμονα τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών του τουρισμού, τα συγκεκριμένα σεμινάρια είναι εξ’ ολοκλήρου βιωματικά και έχουν σχεδιαστεί πάνω σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες ρεαλιστικές, πρακτικές και συγκεκριμένες λύσεις που ταιριάζουν τόσο με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής τους, όσο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. 
Οι ενότητες που θα καλύψει το Team Leaders’ Academy είναι: Συναισθηματική Νοημοσύνη, Εξυπηρέτηση Πελατών-Αποτελεσματική επικοινωνία, Διαχείριση Χρόνου & Στρες, Διαχείριση Γενεών & Διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας, Διαχείριση Απόδοσης & Καθοδήγησης, Εκπαίδευση Λειτουργικών Εκπαιδευτών, Διαχείριση Συγκρούσεων & Παραπόνων και Ομαδική Εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου