Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Η Etihad Airways, Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2016

 - Από το κορυφαίο περιοδικό της αεροπορικής βιομηχανίας Air Transport World 

 «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2016» ανακηρύχθηκε η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από το αμερικάνικο Air Transport World (ATW), το πλέον καταξιωμένο περιοδικό της αεροπορικής βιομηχανίας. 
Η Etihad Airways επιλέχθηκε με την υψηλότερη διάκριση από τη συντακτική ομάδα τoy ATW σε έναn εξαιρετικά ανταγωνιστικό διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν περισσότερες από 100 αεροπορικές εταιρίες από όλο τον κόσμο...


Το βραβείο αναγνωρίζει το όραμα της Etihad Airways, την επιτυχημένη οργανική της ανάπτυξη που συμπληρώνεται από μια μοναδική στρατηγική συνεργασία, την εμπορική της πολιτική, η οποία έχει αποφέρει καθαρά κέρδη κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, την ταχεία εξέλιξη του εργατικού της δυναμικού με υψηλά κίνητρα, την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των The Residence από την Etihad και την ισχυρή ηγεσία της εταιρίας. 
Μιλώντας για τη βράβευση της Etihad o αρχισυντάκτης του Air Transport World, Karen Walker, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την αναγνώριση της Etihad Airways ως Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2016 από την ATW. Σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά, στην οποία στο τέλος μεγάλο μέρος της καταλήγει να φαίνεται το ίδιο, ο James Hogan και η ομάδα του αποδεικνύουν ότι μπορούν να διαφοροποιήσουν μια αεροπορική εταιρία από τις υπόλοιπες μέσω ενός καινοτόμου τρόπου σκέψης, των δημιουργικών προϊόντων για τους πελάτες της και την αφοσίωση για την παράδοση ενός ξεκάθαρου οράματος. Συγχαίρω την Etihad Airways για το αξιέπαινο επίτευγμα της». 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, James Hogan, δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αποδεχθώ αυτό το βραβείο εκ μέρους των 27.000 εργαζομένων του ομίλου της Etihad Airways σε όλο τον κόσμο. Χαιρετίζω τη δέσμευση, την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά τους για την επίτευξη του στόχου μας, να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο». 
Τα νέα σχετικά με τη βράβευση ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια δεξίωσης που διοργάνωσε η Etihad Airways στη Νέα Υόρκη, για να σηματοδοτήσει την ένταξη του βραβευμένου αεροσκάφους της Airbus A380 στις καθημερινές πτήσεις από το Άμπου Ντάμπι στην οικονομική πρωτεύουσα της Αμερικής. 
O θεσμός των βραβείων Airline Industry Achievement Awards του ATW καθιερώθηκε το 1974. Τα εν λόγω βραβεία αναγνωρίζουν την αριστεία σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων των αεροπορικών εταιριών και θεωρούνται ευρέως ως το πιο πολυπόθητο βραβείο στον κλάδο των αερομεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου