Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πολυτελείς παροχές για τα κορυφαία γραφεία πωλήσεών του εγκαινιάζει ο ΙTC Luxury Travel

Ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής των κορυφαίων γραφείων πωλήσεων που βρίσκονται υπό την «ομπρέλα» του εισάγει ο ITC Luxury Travel Group, ο Βρετανός σπεσιαλίστας που ειδικεύεται στα πολυτελή ταξίδια.
Οι agents εκείνοι οι οποίοι παράγουν πάνω από £ 300.000 σε έσοδα το χρόνο, θα γίνουν μέρος μιας νεοσύστατης Λέσχης και θα απολαμβάνουν αποκλειστικές παροχές, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και υπερπόντιων ταξιδιών...

Με βάση τις πωλήσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Σεπτεμβρίου 2015, 40 πράκτορες έχουν ήδη προκριθεί για να συμμετάσχουν στο νεοσύστατο Club. 
Τα νέα μέλη θα συμμετέχουν αυτόματα στο Club, σε περίπτωση που οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τις £ 300.000 σε όλα τα brands του ITC -ITC Luxury Travel Group - ITC Luxury Travel, ITC Sports Travel, Horse Racing Abroad, Western & Oriental, Regent Holidays, Rainbow Tours and Villa Select. 
«Με την ενέργειά μας αυτή θέλουμε να δείξουμε στα μέλη μας ότι έχουν την αμέριστη υποστήριξή μας και πως επιθυμία μας είναι να οικοδομήσουμε μια σχέση πολύ πέρα από την εμπορική», δήλωσε ο Lee Marshall, διευθυντής εταιρικής σχέσης του ITC Luxury Travel Group. 
Οι παροχές θα περιλαμβάνουν προσωπικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό, γεύματα και δείπνα, VIP ταξίδια, κ.ά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου