Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ανανεωμένη η ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής των μελών της, αλλά και προώθησης του τουριστικού προϊόντος των Καλαβρύτων, η Ένωση Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων αναβάθμισε και εκσυγχρόνισε την ιστοσελίδας της www.kalavrita-hotels.gr.
Στη νέα ιστοσελίδα ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει τα καταλύματα της περιοχής (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια) και πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών για τη διαμονή του. 

Επίσης, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα σε πραγματικό χρόνο να αναζητήσει διαθεσιμότητα, να ενημερωθεί για τις τιμές κάθε καταλύματος και να προχωρήσει σε κρατήσεις (online booking) με εγγύηση χαμηλότερης τιμής (kalavrita-hotels.reserve-online.net/).
Ακόμα μπορεί να πληροφορηθεί για το πώς μπορεί να φτάσει στα Καλάβρυτα, χρησιμοποιώντας το τρένο, το λεωφορείο και το αυτοκίνητό του με οδηγίες από το googledrive. 
Στην ενότητα αξιοθέατα θα αποκτήσει  πλήρης ενημέρωση για το τι μπορεί να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην περιοχή, τα ωράρια λειτουργίας αλλά και τον τρόπο πρόσβασης σε αυτά, ενώ στην ενότητα δραστηριότητες θα αντλήσει πληροφορίες για το πώς θα αυξήσει την αδρεναλίνη του, έτσι ώστε να συμπληρώσει την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα με ευχάριστες και δυνατές εμπειρίες που θα θυμάται για μια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου