Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στην «υπηρεσία» εξυπηρέτησης πελατών της Transaero η Aeroflot

 
Την εξυπηρέτηση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 230.000 επιβατών που είχαν βγάλει εισιτήρια με την Transaero, ανέλαβε η Aeroflot, ο κορυφαίος αερομεταφορέας της Ρωσίας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο γενικός διευθυντής της Aeroflot, Vitaly Saveliev, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Ρωσία 24… 
«Περίπου 230.000 άνθρωποι είναι ακόμη να εξυπηρετηθούν, σύμφωνα με το TASS, συμπεριλαμβανομένων και των πελατών του tour operator Biblio Globus. Σκοπεύουμε να έχουμε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία πριν από τις 15 Δεκεμβρίου, εάν δεν συμβεί κάτι», είπε ο Vitaly Saveliev.
Νωρίτερα, το TASS είχε αναφέρει ότι η Aeroflot θα αναλάβει τη μεταφορά των πελατών του ταξιδιωτικού οργανισμού Biblio Globus, που έχουν εισιτήρια της Transaero. Για τον σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιηθούν αεροσκάφη των αερογραμμών Orenburg, θυγατρική της Aeroflot και οι γραμμές που θα εξυπηρετηθούν είναι οι: Μόσχα-Χουργκάντα, Μόσχα-Sharm el Sheykh και Μόσχα-Punta Cana. 
Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Biblio Globus, Alexander Tugolukov, μιλώντας στο TASS υποστήριξε ότι, ο ταξιδιωτικός οργανισμός είχε αγοράσει εισιτήρια της Transaero για 200.000 πελάτες του, συνολικού ποσού 4,5 δισεκατομμυρίων ρούβλιων ($ 71,4 εκατ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου