Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η Lufthansa εγκαινιάζει νέα πτήση προς τη Silicon Valley


- Για πρώτη φορά απευθείας πτήση από την Ευρώπη 

Η Lufthansa πρόκειται να εγκαινιάσει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Φρανκφούρτης και Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια (ΗΠΑ). 
Η νέα πτήση, η οποία θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου 2016, θα είναι η πρώτη απευθείας πτήση από ευρωπαϊκό αεροδρόμιο προς τη Silicon Valley των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Η πτήση θα εκτελείται πέντε φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Airbus A340-300. Η νέα πτήση LH 488 προς τη δυτική ακτή θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με αναχώρηση από τον κόμβο της Lufthansa στη Φρανκφούρτη το πρωί και άφιξη στο Σαν Χοσέ νωρίς το απόγευμα μετά από μια διαδρομή 12 ωρών. 
Η πτήση επιστροφής LH 489 θα είναι νυχτερινή, με αναχώρηση από το Σαν Χοσέ το απόγευμα και άφιξη στη Φρανκφούρτη το επόμενο πρωί.
Το πρόγραμμα πτήσεων έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές ανταποκρίσεις στον κόμβο της Φρανκφούρτης με άλλες πτήσεις της Lufthansa από και προς τη Γερμανία, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική. 
Η μητρόπολη του Σαν Χοσέ έχει πληθυσμό περίπου 3,3 εκατομμύρια και βρίσκεται στην καρδιά της Silicon Valley, της κορυφαίας τοποθεσίας νεοφυών επιχειρήσεων και οργανισμών υψηλής τεχνολογίας. Εκτός από πολλά από τα πιο διάσημα ονόματα του κόσμου του διαδικτύου, η περιοχή αποτελεί επίσης την έδρα αρκετών κορυφαίων εταιρειών των κλάδων της βιοτεχνολογίας, της φαρμακευτικής και της ιατρικής. 
Επίσης αρκετές κορυφαίες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων έχουν τα ερευνητικά τους εργαστήρια εκεί. 
Το Σαν Χοσέ είναι επίσης ένας ελκυστικός ταξιδιωτικός προορισμός, ιδανικό σημείο εκκίνησης για εξερευνήσεις στη Βόρεια Καλιφόρνια. ΤοBigSur, τοYosemiteNationalPark, ηLakeTahoeκαιάλλαβασικά αξιοθέατα είναι πολύ κοντά, καθιστώντας το Σαν Χοσέ μια αυθεντική ταξιδιωτική εναλλακτική αντί του Σαν Φρανσίσκο, που βρίσκεται μόλις 70 χιλιόμετρα μακριά. 
Η Lufthansa είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που προσφέρει απευθείας πτήσεις προς το Σαν Χοσέ, του οποίου το αεροδρόμιο αναπτύσσεται σταδιακά σε διεθνή κόμβο. 
Από τη στιγμή της ολοκλήρωσης του νέου διεθνούς τερματικού σταθμού, το αεροδρόμιο έχει υποδεχτεί νέες απευθείας πτήσεις προς διάφορους προορισμούς, μεταξύ αυτών το Τόκυο και το Πεκίνο. 
Οι ταξιδιώτες της Lufthansa προς και από το Σαν Χοσέ θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες θέσεων: τη Business Class, την Premium Economy και την Economy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου