Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Ρεκόρ GUINNESS στο Ηράκλειο


Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου, με την συμμετοχή ρεκόρ 1.034 ατόμων, σε 2 ώρες και 14 λεπτά παρασκευάστηκαν 4.648 cake pops τα οποία δημιούργησαν γραμμή μήκους 162,90 μέτρων! 
Το σύνθημα «Συμμετέχουμε … για τον προορισμό – Συμμετέχω για το Ηράκλειο» έγινε πραγματικότητα και η εκδήλωση GUINNESS WORLD RECORDS – OFFICIAL ATΤEMPT, Longest Line of Cake Pops 
Η μεγαλύτερη γραμμή Cake Pops που διοργάνωσε η σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!
Οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες και να καταρρίψουν σχετικό προηγούμενο ρεκόρ που ορίζεται στα 2.500 τεμάχια. 
Ξεπερνώντας αυτήν την ποσότητα των cake pops δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα τρία ρεκόρ, μεγαλύτερο μήκος γραμμής, μεγαλύτερη ποσότητα cake pops αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι που ταυτόχρονα δούλεψαν για την δημιουργία τους. 
Ονομαστικό αναμνηστικό συμμετοχής έλαβαν όλοι εκείνοι που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση. 
Το εγχείρημα αυτό ενθουσίασε το κοινό, κέρδισε τη συμμετοχή και πολλών τουριστών και όλοι μαζί οι εθελοντές, μεγάλοι και μικροί, ενωμένοι κάτω από τον ζεστό ήλιο του Ηρακλείου ρίχτηκαν στη μάχη της δημιουργίας, συμμετέχοντας στην μεγάλη προσπάθεια προώθησης της Κρήτης και του προορισμού, την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας, αλλά και βοηθώντας το φιλανθρωπικό έργο ιδρυμάτων της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου