Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν στάθμευση από την Ellinair


- Η Ellinair προσφέρει 24 ώρες δωρεάν στάθμευση για Αθήνα – Θεσσαλονίκη με επιστροφή, έως 31 Δεκεμβρίου! 

24 ώρες δωρεάν στάθμευση θα έχουν οι επιβάτες της νέας πτήσης της Ellinair «Αθήνα – Θεσσαλονίκη». 
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και απευθύνεται τόσο σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από την Αθήνα, όσο και σε επιβάτες που ξεκινούν τη μετακίνησή τους από τη Θεσσαλονίκη και διαθέτουν εισιτήρια με επιστροφή. 
Στη Θεσσαλονίκη, η Ellinair προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στα πάρκινγκ του Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» P6 και P7. 
Στην Αθήνα, η Ellinair, σε συνεργασία με την Europcar, προσφέρει 24 ώρες στάθμευση χωρίς χρέωση στο Eparking της Europcar, το οποίο βρίσκεται πριν το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δωρεάν στάθμευσης ισχύει για όλους τους ναύλους εισιτηρίων της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη έως και τη λήξη της προσφοράς, με τη χρήση των boarding passes του επιβάτη, όπως εξηγείται αναλυτικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.ellinair.com. 
Η έναρξη της σύνδεσης Αθήνας και Θεσσαλονίκης με την αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου σημείωσε ιδιαίτερα υψηλές πληρότητες και η εταιρεία καλωσόρισε τους επιβάτες της, προσφέροντάς τους ένα λευκό τριαντάφυλλο και μία ευχαριστήρια επιστολή. 
Στον προγραμματισμό της, η Ellinair έχει ενσωματώσει δύο πτήσεις καθημερινά, με αεροσκάφη τύπου Airbus 319.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου