Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Στο δίκτυο μελών HAPCO και η SWOT - Simple Way Of Tourism


Μετά από δύο χρόνια δυναμικής παρουσίας στον τομέα παροχής υπηρεσιών Διαχείρισης, Πωλήσεων & Marketing αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις και έχοντας στο χαρτοφυλάκιο της ήδη δύο πετυχημένες διοργανώσεις του Business Travel Professionals Forum, η εταιρία SWOT εισέρχεται πλέον δυναμικά και στην αγορά του MICE με την εγγραφή της στο Σύνδεσμο Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO. 
Το όνομα της SWOT, προέρχεται από τα αρχικά της φράσης Simple Way Of Tourism, παραπέμποντας και στη βασική μέθοδο ανάλυσης του marketing: Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats. Φιλοσοφία &
Στόχος της SWOT είναι να αναδείξει τους συνεργάτες της, με τις καλύτερες και πιο άμεσες λύσεις, στον τομέα δράσης τους, ώστε να εδραιωθούν στη θέση που τους ανήκει στην τουριστική - και όχι μόνο - αγορά του τόπου τους. 
Η SWOT δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και εξειδικεύεται στη Διαχείριση & Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στην Εκπροσώπηση & Προώθηση Πωλήσεων και σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Marketing. 
Η SWOT είναι η επίσημη διοργανώτρια του Business Travel Professionals Forum, της μεγαλύτερης συνάντησης επαγγελματιών του τουρισμού στη χώρα μας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών γραφείων & εμπορικών εταιρειών της διεθνούς αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου