Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Επέκταση της περιόδου πτήσεων της Easyjet στην Ελλάδα...


...λόγω και των προβλημάτων στη Βόρειο Αφρική


Σε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Τουρισμού στην Ελλάδα βρίσκεται η EasyJet, ώστε να επεκτείνει την περίοδο των πτήσεών της προς τους ελληνικούς προορισμούς. 
Με την επέκταση αυτή σκοπεύει να αντισταθμίσει το αρνητικό αντίκτυπο που είχαν οι φετινές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία, η ζήτηση για την οποία έχει μετατοπιστεί στα θέρετρα της Βόρειας Μεσογείου.
Η EasyJet επιθυμεί τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που σήμερα λειτουργούν από Μάιο έως Σεπτέμβριο να δέχονται πελάτες από το Μάρτιο μέχρι και το Νοέμβριο. 
Η περιφερειακή διευθύντρια Ηνωμένου Βασίλειου, Sophie Dekkers, δήλωσε στο Bloomberg ότι η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει αρχικά για τον επόμενο χρόνο, να γίνουν επεκτάσεις έως τον Οκτώβριο.
«Δεν μπορούμε να στείλουμε επισκέπτες εκεί, αν δεν υπάρχουν ανοικτά ξενοδοχεία και εστιατόρια, και από την άλλη κι αυτά δεν πρόκειται να ανοίξουν, αν δεν έρθουν τουρίστες. Επομένως είναι κάτι σαν την «κότα με το αυγό» είπε. 
Η EasyJet διέκοψε τις πτήσεις της προς Monastir, το μοναδικό προορισμό της στην Τυνησία, μετά την τρομοκρατική επίθεση και τη δολοφονία 38 ανθρώπων στο θέρετρο του Sousse τον Ιούνιο, μόλις λίγους μήνες μετά από μια ακόμη επίθεση στο Εθνικό Μουσείο Bardo στην Τύνιδα που είχαμε περισσότερους από 20 νεκρούς. 
Στο μεταξύ τα ταξίδια στις άλλες χώρες της Βόρειας Αφρικής, έχουν αρχίσει και "ανακάμπτουν", με πολύ αργούς ρυθμούς ωστόσο «Υπάρχει πολύ περισσότερη αναταραχή σε μέρη όπως η Αίγυπτος και η Βόρεια Αφρική από ό, τι έχουμε δει», δήλωσε η Dekkers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου