Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες στοιχείο του ροδιακού τουρισμού

• Βραβεύσεις «Repeaters» από τον Δήμο Ρόδου 


Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενο
υς επισκέπτες της Ρόδου. Aνάμεσα στους βραβευθέντες κι ένα ζευγάρι Ελλήνων...Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:
• Στην κα. Ζαμπέτα Φώσκολου και στον κ. Αθανάσιο Σαμιώτη από τον Πειραιά, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο «Filoxenia» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 90η φορά.
• Στην κα. Harriet Kampen και στον κ. Kjell Hogsdal από τη Νορβηγία, που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 11η φορά.
Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων, κα. Μαρίζα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, είχε μία σύντομη συζήτηση με καθέναν από αυτούς θέτοντάς τους ερωτήματα που αφορούσαν τη διαμονή τους στο νησί, τις εντυπώσεις τους από αυτό και τις φιλίες που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στη Ρόδο.
Και τα δύο ζεύγη εξήραν τις ομορφιές του νησιού, την κουλτούρα, τους ανθρώπους και τις παραλίες του. Εξέφρασαν την αγάπη τους για τη Ρόδο και είπαν ότι σύντομα θα βρεθούν και πάλι στο νησί. Δήλωσαν γοητευμένοι από την αγάπη και τη φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων, με αρκετούς από τους οποίους έχουν πλέον αναπτύξει στενούς φιλικούς δεσμούς, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην τοπική κουζίνα την οποία βρίσκουν εξαιρετική. Επίσης, αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην τοπική αγορά και στο υψηλότατο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των ξενοδοχείων του νησιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού, καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους φίλους και στους συγγενείς τους. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, προτιμούν τη Ρόδο για το κλίμα της, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της και τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχονται στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει σταθερά να διαμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου