Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΣΕΤΕ: Hotline για τις τουριστικές επιχειρήσεις


Ενόψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, ο ΣΕΤΕ έθεσε από σήμερα σε λειτουργία την τηλεφωνική γραμμή 214.214.1000 για τους επαγγελματίες (μόνον) του ελληνικού τουρισμού. 
Καλώντας στον συγκεκριμένο αριθμό, οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να θέτουν ερωτήματα στον ΣΕΤΕ, ώστε να ενημερώνονται υπεύθυνα και αποτελεσματικά, σε ότι αφορά επιχειρησιακά και λειτουργικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν το επόμενο διάστημα. 
Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι η ιστοσελίδα του ΣΕΤΕ www.sete.gr, ενημερώνεται συστηματικά με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ανακοινώσεις και χρήσιμες πληροφορίες.
ΗΑΤΤΑ: Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση 
Έκτακτη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή τουριστικών γραφείων που ασχολούνται με τον εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε, μετά από πρωτοβουλία του ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων). 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις έκτακτες καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι τις τελευταίες ημέρες. 
Ο Σύνδεσμος κατέγραψε όλα τα θέματα και θα επεξεργαστεί τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς. 
Κοινή παραδοχή ήταν ότι πρέπει να γίνει μία αντικειμενική αντιμετώπιση της επόμενης ημέρας, με ομοψυχία και με απόλυτη ψυχραιμία προκειμένου να διαφυλαχτεί ο ελληνικός τουρισμός και να καθησυχαστούν οι ξένοι tour operators, δεδομένου ότι η πραγματικότητα είναι ότι οι τουρίστες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα. 
Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και αποτελεί τον πιο δημοφιλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Ο τουρισμός δεν πρέπει να αποτελέσει θέμα για πολιτική εκμετάλλευση αν θέλουμε να προασπίσουμε και προστατεύσουμε τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας. 
Τα προσωρινά προβλήματα οφείλουμε όλοι μας να τα επιλύσουμε με γνώμονα το συμφέρον του τουρισμού και της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου