Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου: Να μιλάμε για ομορφιά, φιλοξενία και ασφάλεια!


Επιστολή προς τα μέλη της απέστειλε η ηγεσία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
"Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων, η καθημερινότητα των τουριστών που βρίσκονται στη χώρα μας, απολαμβάνοντας την εμπειρία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, δεν έχει ακόμα επηρεαστεί και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μην επηρεαστεί. 
Όλοι μιλάνε για χρέη, χρήματα και ομόλογα εμείς οφείλουμε να μιλάμε για ομορφιά, φιλοξενία και ασφάλεια! 
Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να ελαχιστοποιήσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις τόσο στις ακυρώσεις κρατήσεων όσο και στην ταξιδιωτική εμπειρία των επισκεπτών μας.
Τα μέτρα περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων δεν αφορούν όσους επιθυμούν να κάνουν συναλλαγές ή αναλήψεις μέσω ΑΤΜ κάνοντας χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί στη χώρα τους. 
Οι κάτοχοι ξένων καρτών μπορούν να σηκώσουν το μέγιστο όριο που τους επιτρέπουν οι δικές τους τράπεζες. Ας διασκεδάσουμε τους φόβους τους. 
Ας τους διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε τρόφιμα, καύσιμα και προμήθειες απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων μας. 
Ας ηρεμήσουμε τις ανησυχίες τους , ώστε και εκείνοι με την σειρά τους να μεταφέρουν κλίμα ασφάλειας και γαλήνης στις χώρες και στα πρακτορεία τους. 
Τις κρίσιμες επόμενες ημέρες για τη χώρα μας, καλούμαστε όλοι, να επιδείξουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης, ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ισχυρά αντανακλαστικά". 
Ελπίζουμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό την κανονικότητα και τη σταθερότητα στην χώρα, για να προστατευτεί ο ελληνικός τουρισμός και να μπορέσει να στηρίξει για ακόμη μία φορά την εθνική προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. 
Ο Πρόεδρος  Τσακαλάκης Εμμανουήλ
Ο Αντιπρόεδρος Κουμνάς Νικόλαος
Η Γεν. Γραμματέας   Ξεκάλου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου