Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Στην περσική αγορά στοχεύει το Porto Carras


- Tο Porto Carras Grand Resort στο 1ο Greek Tourism Workshop στην Τεχεράνη! 

Στις 16 Φεβρουαρίου 2015, διοργανώθηκε το 1ο Greek Tourism Workshop στη Τεχεράνη με στόχο το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς του Ιράν για την Ελλάδα και την ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος προς τη χώρα μας. 
 Το Porto Carras Grand Resort, όπως πάντα συμβάλλει στην προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο συμμετέχοντες σε διάφορα workshop, forum, τουριστικές εκθέσεις κλπ . Εν προκειμένω στήριξε με τη συμμετοχή του το 1ο Greek Tourism Workshop - την πρωτοβουλία που ανέλαβαν από κοινού η Tourism Today Events και η Mideast Travel με σκοπό την δυναμική διείσδυση της Ελλάδας στην εν αναπτύξει και διαρκώς αυξανόμενη τουριστική αγορά του Ιράν.
Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης με την παρουσία τους, ο κ. Γεώργιος Αυφαντής- Πρέσβης της Ελλάδος στο Ιράν, κ. Πάνος Λειβαδάς - Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ, ο κ. Ιωάννης Λούζης - Πρόξενος Ελλάδος στο Ιράν, ο κ. Νίκος Δούκας - Εμπορικός ακόλουθος της Ελληνικής πρεσβείας, δίνοντας το παρόν στο εν λόγω workshop. 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση μεταξύ άλλων, της Χαλκιδικής ως προορισμός σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης. 
Παράλληλα, διενεργήθηκαν business to business επαφές των εκπροσώπων του Porto Carras με προκαθορισμένα ραντεβού με τους κατά τόπους Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες. 
H Ιρανική αγορά παρουσιάζει δυναμική ανάπτυξη καθώς η ζήτηση τουριστικών πρακτόρων από την εν λόγω αγορά για την πραγματοποίηση τουριστικών πακέτων προς την Ελλάδα είναι αρκετά υψηλή και αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο με την έναρξη από τις 28 Μαίου 2015, της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα - Τεχεράνη από την Aegean Airlines τρεις φορές την εβδομάδα . 
Η Χαλκιδική ως προορισμός δύναται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει σημαντικό κομμάτι της αγοράς αυτής εξαιτίας τόσο του κορεσμού των Ιρανών τουριστών για τις χώρες του Κόλπου, αλλά και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που αυτοί εκδηλώνουν για τον πολιτισμό της Ελλάδας το οποίο θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο με την προώθηση της παλαιάς διώρυγας τoυ Ξέρξη στο τρίτο «πόδι» της Χαλκιδικής. 
Το Porto Carras Grand Resort υποστηρίζει θερμά τις πρωτοβουλίες για το άνοιγμα νέων αγορών και συμμετέχει δυναμικά σε πρωτοπόρες εκθέσεις & workshops ευελπιστώντας σε θετικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό στο σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου