Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Νέα διάκριση στα WLHA για το Grand Resort Lagonissi


Το Grand Resort Lagonissi βαδίζει προς την κορυφή του παγκόσμιου χάρτη χαρίζοντας υπερηφάνεια και κερδίζοντας εκ νέου διάκριση από τα World Luxury Hotel Awards 2015! 
Η άψογη παροχή υπηρεσιών, οι τέλειες εγκαταστάσεις, τα υψηλά standards φιλοξενίας σε κάθε επίπεδο και οι, διαρκώς, ανανεωμένες ιδέες αναγνωρίζονται, και μάλιστα διεθνώς. 
Η πίστη και η επιμονή στην προσφορά για το καλύτερο και στη συνεργασία ευφυών ανθρώπων κάθε χώρου καθιστούν το μαγευτικό αυτό «θέρετρο» κορυφαίο του χώρου, με την ψήφο όλων να αποτελεί την έμπρακτη επιβράβευση. 
Ειδικά όταν έρχεται και από κάθε γωνιά της γης – πόσο μάλλον και σε στιγμές που είναι επιβεβλημένο η Ελλάδα να προβάλει τα σημαντικά πλεονεκτήματά της. 
Έτσι, το Grand Resort Lagonissi είναι για δεύτερη χρονιά νικητής των World Luxury Hotel Awards, αυτή τη φορά στην κατηγορία Luxury Hotel & Conference Centre.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διήρκησε για πολλούς μήνες ανακοινώθηκαν στις 24 Οκτωβρίου στην 9η τελετή απονομής των WLHA στο Harbour Grand Hong Kong με παρόντα πάνω από 300 στελέχη από πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες απ’ όλο τον κόσμο, δημοσιογράφους από διεθνή τύπο και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Τα βραβεία αυτά αποτελούν μια από τις πλέον σημαντικότερες αναγνωρίσεις παγκοσμίως για πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες που επιτυγχάνουν την παροχή εξαίρετων και υψηλής ποιότητας τουριστικών υπηρεσιών.
Ο Γενικός Διευθυντής του Grand Resort Lagonissi, κ. Νίκος Τζήμας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η επιλογή του Grand Resort Lagonissi στην συγκεκριμένη κατηγορία των World Luxury Hotel Awards αποτελεί συνέχεια των διακρίσεων του ξενοδοχείου στον συνεδριακό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείας και δικαίωση για την σκληρή δουλειά και επιμονή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Στις ιδιαίτερες προκλήσεις για τη χώρα, μια τέτοια υποψηφιότητα είναι ελπιδοφόρα για το μέλλον του ελληνικού συνεδριακού τουρισμού». Το Grand Resort Lagonissi ήταν υποψήφιο στην κατηγορία “Best Luxury Villa Resort in Greece” το 2011, ενώ το 2014 κέρδισε το βραβείο Luxury Beach Resort. Όπως δήλωσε η συνιδρύτρια των World Luxury Hotel Awards, Marinique de Wet, «Στο Grand Resort Lagonissi ο επισκέπτης θα απολαύσει προσωποποιημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ώστε κάθε ανάμνηση από την επίσκεψη να είναι απολύτως ικανοποιητική. Πρόκειται για έναν απομονωμένο παράδεισο με εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους όσοι αναζητούν μια ιδανική απόδραση από την καθημερινότητα της πόλης. Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, οι ήσυχες σπηλιές, η εξαιρετική βλάστηση είναι μόνο η αρχή: η ποιότητα της φιλοξενίας, οι πολλές επιλογές τόσο στη διαμονή, όσο και στην εστίαση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου