Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Στην KSD τα social media του Sofitel Athens Airport


Την διαχείριση και ανάπτυξη των socialmedia του Sofitel Athens Airport, ανέλαβε η KSD. 
Η συνεργασία αυτή στο ιδιαίτερα απαιτητικό κομμάτι του σύγχρονου marketing, έρχεται μετά την ανανέωση και επέκταση μάλιστα για το 2015, αντίστοιχης συνεργασίας με την ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, που λειτουργεί το εμβληματικό συγκρότημα της Βουλιαγμένης. 
Η νέα συνεργασία με το Sofitel Athens Airport αφορά στην πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του ξενοδοχείου στα socialmedia. 
Με βάση τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο εταιρίες, η KSD αναλαμβάνει την ενημέρωση του περιεχομένου, την παρακολούθηση trends και την δημιουργία περιεχομένου και προωθητικών ενεργειών στο facebook, το twitter, το foursquare, το flickrκαι το google+.
Ο διευθύνων σύμβουλος της KSD Κων/νος Δεριζιώτης τόνισε: «Η ισχυρή παρουσία στα Social Media αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας οποιασδήποτε δραστηριότητας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η εταιρία μας, η οποία έχει επεκταθεί δυναμικά και στην αξιοποίηση και διαχείριση των socialmedia. Η επιλογή της διοίκησης του SofitelAthensAirport να μας αναθέσει τον τόσο κρίσιμο αυτό τομέα, αποτελεί ύψιστη τιμή και μεγάλη πρόκληση για εμάς. Και δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Σημειώνεται ότι η KSD ανανέωσε τη συνεργασία της με το συγκρότημα της ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ, για την πλήρη διαχείριση των λογαριασμών του στα socialmedia, που είχε ξεκινήσει από πέρυσι. Υπογραμμίζεται ότι η εταιρία, πέρυσι, ανέλαβε και υλοποίησε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας της μοναδικής AstirBeach.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου