Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Καινοτομία και επιχειρηματικότητα: Το επόμενο βήμα


Με κεντρικό ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών και επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, και θέμα «Καινοτομία και επιχειρηματικότητα: Το επόμενο βήμα», πραγματοποιείται στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014 στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, το ετήσιο πολυσυνέδριο Capital + Vision. 
Στους βασικούς ομιλητές του φετινού πολυσυνεδρίου, περιλαμβάνονται οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου, Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Philipp Brinkmann, Συνιδρυτής & CEO της Travelplanet24/Tripsta, Wolfgang Biedermann, Managing Director European Capital Partners GmbH, Αρθούρος Ζερβός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ. 
Κατά την έναρξη του πολυσυνεδρίου θα χαιρετίσουν ο Μιχάλης Μαϊλλης, Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο Dr. Peter Schoof, πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, και ο Νίκος Δένδιας, υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Οι θεματικές ενότητες του βασικού συνεδριακού κορμού καλύπτουν την ενεργειακή πολιτική, και πιο συγκεκριμένα την αναδιάρθρωση της ελληνικής αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και την Ελλάδα ως κόμβο και εξαγωγέα ενέργειας & υδρογοανθράκων, την τουριστική βιομηχανία, τα επόμενα βήματα για τα μεγάλα έργα, το στοίχημα της εγκαθίδρυσης ενός διεθνούς ναυτιλιακού μητροπολιτικού κέντρου και τέλος, το μέλλον μέσω των start-ups, καθώς και τη συμμετοχή των Funds στην ανέλιξη των ελληνικών επιχειρήσεων. 
Χορηγοί του φετινού πολυσυνεδρίου είναι οι: Allianz Hellas, ΔΕΗ και DEKRA Akademie EPE. 
Το πολυσυνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: Ευάμπελος ΓΗ, Eλληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, Energy World, Global Sustain, Metaxas & Associates, «Ενεργειακοί Διάλογοι» και Superfast Ferries. Σημειώνεται ότι και φέτος το πολυσυνέδριο συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η εφημερίδα «Κεφάλαιο», η πύλη Capital.gr και η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε και σε συνεργασία με το Goethe Institut.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου