Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Έσονται εις σάρκαν μίαν...


...τα προγράμματα επιβράβευσης της Aegean Air και της Olympic 

Από τις 24 Νοεμβρίου 2014 το νέο Miles+Bonus θα είναι το ενιαίο ανανεωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της Olympic Air και της Aegean. 
Το νέο κοινό πρόγραμμα θα ανταμείβει ακόμα πιο γενναιόδωρα την προτίμηση των επιβατών, με περισσότερα προνόμια και υπηρεσίες στην Olympic Air, στην Aegean και στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών. 
Επιπλέον, ως Miles+Bonus μέλος, η κάρτα θα αναγνωρίζεται πλέον σε όλο το δίκτυο της Star Alliance, με οποιαδήποτε εταιρεία-μέλος κι αν ταξιδεύετε. 
Σε περίπτωση που κάποιος είναι μέλος και των δύο προγραμμάτων, του Travelair Club και του Miles&Bonus, θα έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει το άθροισμα των μιλίων εξαργύρωσης από τα 2 προγράμματα, ενώ θα υπερισχύσει το υψηλότερο επίπεδο κάρτας.
Αν κάποιος είναι μέλος μόνο στο Travelair Club όλα τα μίλια επιβράβευσης που έχει συγκεντρώσει καθώς και το επίπεδο της κάρτας, θα μεταφερθούν στο νέο Miles+Bonus. 
Για την ομαλή δημιουργία του νέου Μiles+Bonus και την ασφαλή μετάβαση στο κοινό πρόγραμμα, από τις 7 Νοεμβρίου 2014 δεν θα είναι πλέον δυνατή η συγκέντρωση και η εξαργύρωση μιλίων στο Travelair Club.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου