Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα βράβευση για το αεροδρόμιο της Αθήνας!!!


- World Routes 2014: Οι αεροπορικές εταιρείες δίνουν μία ακόμη τιμητική διάκριση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 
- Το αεροδρόμιο με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία του θεσμού 

Με μία ακόμη διάκριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας ολοκληρώθηκαν τα World Routes, η μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση αεροδρομίων και αεροπορικών εταιρειών (20-23 Σεπτεμβρίου, Σικάγο). 
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 20ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών, World Routes, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή περίπου 3.000 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών (300 αεροπορικές εταιρείες – 800 αεροδρόμια), ο ΔΑΑ βραβεύτηκε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών με ειδικό τιμητικό βραβείο στην κατηγορία επιβατικής κίνησης 4-20 εκ., σε αναγνώριση της συνεχούς δυναμικής υποστήριξης που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειές τους, τόσο κατά την εξαιρετικά αρνητική οικονομική συγκυρία αλλά και κατά την περίοδο της ανάκαμψης της αεροπορικής αγοράς.
Σημειώνεται ότι, στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 13 συνολικά κορυφαίες διακρίσεις τα τελευταία δέκα χρόνια. 
Αναφερόμενη στη νέα διάκριση του αερολιμένα, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε: «Η διάκριση αυτή είναι για το αεροδρόμιο της Αθήνας η 13η στη σειρά και επιβραβεύει την επιτυχημένη συνεργασία μας με τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Αθήνας, καθώς και τη θερμή ανταπόκρισή τους στη συνεχή υποστήριξη που τους παρέχουμε μέσω στοχευμένων κινήτρων και ολοκληρωμένων προγραμμάτων μάρκετινγκ, με στόχο την επιτυχημένη προβολή τους και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους στην αγορά της Αθήνας. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας, τις αεροπορικές εταιρείες, για αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική και συνεχή ένδειξη εμπιστοσύνης προς το αεροδρόμιο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου