Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...


- Ο Γ. Νικητιάδης χαιρετίζει την απόφαση του Α. Λοβέρδου για τη δημιουργία τμήματος τουριστικών σπουδών στη Ρόδο 

Μετά από την απόφαση και πρόταση του υπουργού Παιδείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου , για δημιουργία προπτυχιακού τμήματος τουριστικών σπουδών τετραετούς φοίτησης , για αλλοδαπούς φοιτητές στη Ρόδο, ο τέως υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση : 
« Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα ότι ο Υπουργός Παιδείας κ.Λοβέρδος προχώρησε στην απόφαση δημιουργίας προπτυχιακού τμήματος τουριστικών σπουδών τετραετούς φοίτησης για αλλοδαπούς φοιτητές που θα λειτουργήσει αποκλειστικώς στη Ρόδο στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η απόφαση αυτή για την οποία αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω πρωτίστως τον κ. Λοβέρδο αναδεικνύει τη σημασία που αποδίδει ο Υπουργός Παιδείας στη Ρόδο ως τουριστικό προορισμό παγκοσμίου βεληνεκούς.
Το γεγονός ότι το τμήμα αυτό δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων και για την ανεύρεση και διασφάλιση πόρων ενίσχυσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου , σε συνδυασμό με την επιλογή της Ρόδου αποτελεί απαρχή για την αποκατάσταση των μέχρι σήμερα διακρίσεων που έχουν γίνει εις βάρος της Δωδεκανήσου. 
Ελπίζω τόσο η Σύνοδος των Πρυτάνεων κατά την επόμενη συνεδρίαση όσο και η σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα υποδεχθούν με ενθουσιασμό και θα αποδεχθούν την πρόταση του Υπουργού Παιδείας , που συνυπογράφεται και από το Υπουργείο Τουρισμού.» 

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται!!!

www.grafida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου