Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Διεθνές βραβείο για την Hertz - AutoHellas S.A. από την TUI



Με "σταλινικό" ποσοστό ικανοποίησης πελατών της τάξης του 99,69% (!!!) βραβεύθηκε για δεύτερη φορά η Hertz - AutoHellas S.A. από την TUI, τον μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό στον κόσμο, για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσέφερε  το 2012, μεταξύ των 100 συνεργατών της ΤUI παγκοσμίως.
Τα βραβεία TUI Cars Awards παρουσίασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στο Δημαρχείο του Ανόβερου, η υπεύθυνη για την ανάπτυξη της αγοράς και τη διαχείριση της ποιότητας του τομέα των ενοικιάσεων αυτοκινήτων της TUI Γερμανίας, κα. Beate Kuszewski...
Όπως δήλωσε η κα. Kuszewski  «Οι πελάτες μας επαφίενται στην ποιότητα και ασφάλεια των  διακοπών τους που τους εξασφαλίζει η TUI,  γι' αυτό πάντα δημιουργούμε νέους τρόπους και ιδέες για να ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν την καλύτερη απόδοσή τους. Το TUI Cars award είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να διατηρήσουμε την άριστη εικόνα του TUI Cars  στη γερμανική αγορά».
Το βασικό κριτήριο για το βραβείο ήταν η ικανοποίηση των πελατών, η οποία υπολογίζεται από τον δείκτη του αριθμού των κρατήσεων προς τον αριθμό παραπόνων και η Hertz - AutoHellas S.A. πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία της, με το δείκτη ικανοποίησης πελατών να διαμορφώνεται στο 99,69%!
Στην εκδήλωση TUI Cars Award 2013 παρευρέθηκε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Hertz - AutoHellas S.A., κ. Μανώλης Χρυσουλάκης, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο
Αξίζει να σημειωθεί ότι η  AUTOHELLASHERTZ  είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεων ΙΧ αυτοκινήτων στην Ελλάδα με περισσότερα από 26.000 αυτοκίνητα υπό διαχείριση που διακινούνται από 100 σημεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα. Είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και δραστηριοποιείται σαν αποκλειστικός Franchisee της Hertz International εκτός από την Ελλάδα και σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου