Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Η Turkish Airlines συμμετείχε ως χορηγός...


...στο Media Trip που διοργάνωσε το Visit Meteora 

Η Turkish Airlines, η οποία εξυπηρετεί 280 προορισμούς σε 111 χώρες στον κόσμο, ήταν η αποκλειστική χορηγός αεροπορική εταιρία της πρωτοβουλίας Visit Meteora, η οποία για να αναδείξει και να ενισχύσει τη φήμη και την ομορφιά της Ελλάδας, διοργάνωσε ένα ειδικό 7 ήμερο ταξίδι (20-28 Οκτωβρίου 2015), καλώντας μία ομάδα από ταλαντούχους δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, travel bloggers και σκηνοθέτες, να επισκεφθούν τρία μεγάλα ελληνικά τουριστικά αξιοθέατα: την Αθήνα, τα Μετέωρα και τον Όλυμπο. 
Το Media Trip σχεδιάστηκε με επίκεντρο τη βιωματική εκπαίδευση και ψυχαγωγία, μέσω υπαίθριων δραστηριοτήτων σε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς και μοναδικούς προορισμούς της Ελλάδας.
Στόχος του ήταν να διαφημίσει τους καλύτερους προορισμούς που η ηπειρωτική Ελλάδα έχει να προσφέρει, προωθώντας τον αειφόρο τουρισμό. Η ομάδα των προσκεκλημένων αποτελούνταν από την κορυφαία lifestyle ιστοσελίδα Matador network, τους βραβευμένους με Lowell Thomas bloggers Dave & Deb του theplanetD, τους ταλαντούχους bloggers Sam & Aundrey, την αρθρογράφο του BBC, Lauren και την Mo Williamson, διακεκριμένη Content Creator του Conde Nast International. 
Η Turkish Airlines με το χορηγία αυτή, έδωσε τη δυνατότητα πραγματοποίησης της ιδέας, καθώς και υλοποίησης του ταξιδιού, στα πλαίσια ενίσχυσης και προώθησης του ελληνικού τουρισμού. Η εταιρεία διαθέτει 4 καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς την Istanbul και 2 καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου