Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Βράβευση για το Tripinview.com


Το Tripinview.com είναι ο Regional Winner στον Ετήσιο Διαγωνισμό Δορυφορικής Πλοήγησης 2015.
Το Tripinview βραβεύτηκε από την παγκόσμια κοινότητα δορυφορικής πλοήγησης για την τεχνολογία που έχει αναπτύξει και την οποία ενσωματώνει στον ιστότοπο www.tripinview.com και στα mobile applications. 
Στην φετινή διοργάνωση του Ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Δορυφορικής Πλοήγησης το Τripinview.com παρουσίασε τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπο και στις mobile εφαρμογές και κέρδισε το βραβείο του Regional Winner. 
Το βραβείο αντικατοπτρίζει την τεχνολογική ικανότητα του Tripinview να αξιοποιήσει και να αναδειξει την σημασία των υπηρεσιών και των υποδομών του δορυφορικού συστήματος Galileo.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο παρουσιάστηκαν υπηρεσίες, προϊόντα και καινοτομίες, που χρησιμοποιούν συστήματα δορυφορικής πλοήγησης στην καθημερινή ζωή. 
Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Δορυφορικής Πλοήγησης 2015 βραβεύτηκαν περισσότεροι από 30 νικητές από 24 περιφέρειες από όλο τον κόσμο. 
Επιπλέον, ειδικά βραβεία δόθηκαν στους: European GNSS Agency (GSA), European Space Agency (ESA), German Aerospace Center (DLR) και German Federal Ministry of Transport and Digital Infrastructure (BMVI) in association with the Federal Ministry for Economic Affairs and Energy (BMWi). 
Το Tripinview θα χρησιμοποιήσει το Galileo για να βελτιώσει την ακρίβεια των geo-locations και να αυτοματοποιήσει την τεχνολογία σήμανσης με pin στις φωτογραφίες και στα βίντεο. 
Όλες οι εικόνες και τα βίντεο είναι geo-tagged και πλήρως συγχρονισμένα, καθιστώντας δυνατή τη μετάβαση από τις φωτογραφίες στο αντίστοιχο σημείο του βίντεο (και το αντίστροφο). Το Tripinview είναι η πρώτη στον κόσμο οπτικοποιημένη ταξιδιωτική online πλατφόρμα η οποία παρέχεται δωρεάν και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν 300 ώρες βίντεο και 800.000 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, ολόκληρης της ακτογραμμής των χωρών, οι οποίες αποτελούν καλοκαιρινούς προορισμούς διακοπών. 
Οι λήψεις των φωτογραφιών και των βίντεο έγιναν από επανδρωμένο ελικόπτερο και σήμερα, το περιεχόμενο απεικονίζει μέτρο προς μέτρο όλη την ακτογραμμή της Ισπανίας, της Τουρκίας, και της Γαλλίας στην Μεσόγειο και ολόκληρη την ακτογραμμή της Ελλάδας, της Ιταλίας, του Μονακό, και της Μάλτας, με συνολικό μήκος 40.000 χιλιόμετρα. Κάθε χρήστης μπορεί να εξερευνήσει οπτικά 500 παραθαλάσσιους προορισμούς και 7.000 σημεία ενδιαφέροντος (P.O.I.), στα οποία συμπεριλαμβάνονται παραλίες, μαρίνες, λιμάνια, αγκυροβόλια, χωριά και αστικές περιοχές. 
Κάθε μέλος του τουριστικού και ταξιδιωτικού οικοσυστήματος είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το Tripinview για να επισημάνει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται τόσο στις φωτογραφίες, όσο και στα βίντεο του ιστότοπου. Οι ξενοδόχοι μπορούν ήδη να δημιουργούν τα προφίλ τους δωρεάν και να παρουσιάζουν τις εγκαταστάσεις τους ως καρφίτσες (pins) στις εικόνες που απεικονίζουν κάθε ακτογραμμή. 
Το Tripinview έχει ως στόχο να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι εξερευνούν προορισμούς και προγραμματίζουν τις διακοπές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου