Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της η νέα Μαρίνα της Ρόδου


H νέα Μαρίνα της Ρόδου, ένα σύγχρονο και σπουδαίο έργο για την Ρόδο, το Αιγαίο και την Μεσόγειο, ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της και ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής. 
Στόχος της νέας Μαρίνας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε σκάφη αναψυχής και επισκέπτες αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. Προτεραιότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 
Ενας χώρος όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον περίπατο, τον καφέ, το φαγητό, τις αγορές τους ή να αθληθούν πλάι στη θάλασσα. 
Η νέα Μαρίνα της Ρόδου παρέχει στον επισκέπτη ασφαλή και λειτουργική διαμονή καθ΄ όλη την διάρκεια παραμονής του. Από εκεί μπορεί να ταξιδεύει σε όλο το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της διασφαλίζουν την ασφαλή και ολοκληρωμένη διαχείρισή της, όλο το 24ωρο.
Διαθέτει ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, παρακολούθησης, διαχείρισης, λειτουργίας, και ασφάλειας των χερσαίων και θαλάσσιων εγκαταστάσεων της. Η Υποδοχή της Μαρίνας είναι στελεχωμένη με ικανό και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να δώσει άμεσες λύσεις και να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Ο πελάτης πληροφορείται άμεσα για όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επικοινωνώντας είτε με την υπηρεσία Υποδοχής, είτε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της Μαρίνας χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην υποδοχή υπάρχει χώρος για την εκτύπωση εγγράφων και φαξ των πελατών, καθώς και Βusiness Center. Η Μαρίνα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων booking- berthing. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου το αίτημά τους και να λαμβάνουν άμεσα απάντηση. Στην πρώτη φάση ανάπτυξής της, η νέα Μαρίνα Ρόδου θα διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών. Ο ελλιμενισμός θα γίνεται με ειδικά μέσα και από εξειδικευμένο προσωπικό, απαλλάσσοντας τον φιλοξενούμενο από ταλαιπωρίες και κινδύνους. Όλα τα κτίρια της Μαρίνας είναι χαμηλά, ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον. Τα αρχιτεκτονικά τους στοιχεία εμπνέονται από τη μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου. Επισκεφθείτε το web site της νέας Μαρίνας Ρόδου www.rhodesmarinas.com και τη σελίδα στο facebook www.facebook.com/pages/Rhodes-Marinas/365563713604486?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου