Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Stop της Easyjet για τις πτήσεις προς Σαρμ Ελ Σειχ μέχρι 6 Γενάρη...


Η EasyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πτήσεις της προς Σαρμ Ελ Σέιχ θα παραμείνουν σε αναστολή μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. 
Κι άλλες εταιρίες όμως, συμπεριλαμβανομένων των Thomson, Thomas Cook και Monarch, έχουν αναστείλει επίσης τις πτήσεις μέχρι τον επόμενο μήνα. 
Η Thomson έχει ανασταλεί πτήσεις έως και έως τις 9 Δεκεμβρίου, και ο Τhomas Cook μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, δίνοντας επιλογή στους τουρίστες να επιλέξουν άλλο τόπο διακοπών. 
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έχει ακόμη να αναφέρει πότε θα άρει την απαγόρευση για επιβατικές πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και του θερέτρου της Ερυθράς Θάλασσας, μετά την πτώση από έκρηξη βόμβας του ρωσικού αεροσκάφους στις 31 Οκτωβρίου. 
Η Monarch αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για την επανέναρξη των πτήσεων, από τη στιγμή που η κυβέρνηση θα δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη των πτήσεων.
Εκπρόσωπος της EasyJet, δήλωσε σήμερα το πρωί ότι "Μετά από συζητήσεις με τις αρμόδιες βρετανικές αρχές, η easyJet έλαβε την απόφαση να αναστείλει όλες τις πτήσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Sharm el Sheikh και δεν θα επαναλάβει πτήσεις προς το αιγυπτικαό θέρετρο, μέχρι ότου επιτραπούν οι πτήσεις από την βρετανική κυβέρνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου