Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Συνεργασία SINGAPORE AIRLINES με τον όμιλο LUFTHANSA


• Νέες πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης-Ντίσελντορφ στην ευρεία συμφωνία 
• Η συνεργασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επέκταση των πτήσεων κοινού κωδικού, συντονισμό του προγραμματισμού των δρομολογίων και κοινές δράσεις προώθησης 

Η Singapore Airlines (SIA) και η Lufthansa υπέγραψαν συμφωνία ευρείας εταιρικής σχέσης η οποία θέλει τις δύο αεροπορικές εταιρείες να εκτελούν σε συνεργασία βασικά δρομολόγια μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Ευρώπης, καθώς και να διευρύνουν σημαντικά τις πτήσεις κοινού κωδικού αλλά και τη μεταξύ τους εμπορική συνεργασία. 
Οι πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης- Φρανκφούρτης και Μονάχου, καθώς και οι πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης-Ζυρίχης, θα λειτουργούν στο πλαίσιο μιας συνεργασίας που θα βασίζεται σε κατανομή των εσόδων. 
Οι νέες πτήσεις της SIA μεταξύ Σιγκαπούρης-Ντίσελντορφ, που θα εγκαινιαστούν τον Ιούλιο του 2016, θα τελούν υπό αντίστοιχη μορφή συνεργασίας.
Οι δύο αεροπορικοί όμιλοι σκοπεύουν να συνεργαστούν και σε σημαντικές αγορές στην Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία, με συντονισμό των χρονοδιαγραμμάτων τους προκειμένου να εξασφαλίσουν στους επιβάτες ακόμα πιο βολικές αεροπορικές συνδέσεις, κοινές προωθητικές ενέργειες, εναρμόνιση των εταιρικών προγραμμάτων για ακόμα πιο αποτελεσματικές προτάσεις προς τους εταιρικούς πελάτες, καθώς και διερεύνηση βελτίωσης των δεσμών των δυο εταιριών αναφορικά με τα προγράμματα των frequent flyers. 
Πέραν από τη SIA και τη Lufthansa, η συμφωνία περιλαμβάνει τη SilkAir –τη θυγατρική της SIA- καθώς και τις θυγατρικές της Lufthansa, Austrian Airlines και Swiss. Οι διευρυμένες σχέσεις κοινού κωδικού θα παρέχουν στους πελάτες της SIA εύκολη πρόσβαση από και προς προορισμούς της Αυστρίας, του Βελγίου, της Γερμανίας και της Ελβετίας μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και της Ζυρίχης, με περισσότερα από 20 νέα δρομολόγια κοινού κωδικού. Από την άλλη, η Lufthansa και η Swiss θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο της SIA και της SilkAir με πτήσεις κοινού κωδικού σε δρομολόγια που εξυπηρετούν προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία και ΝΔ Ειρηνικό. 
Οι πτήσεις κοινού κωδικού αναμένεται να επεκταθούν σε περισσότερους προορισμούς στο μέλλον. 
Μέρος των προγραμμάτων της σημαντικής αυτής συμφωνίας, όπως είναι οι νέες πτήσεις κοινού κωδικού, θα ξεκινήσουν τους προσεχείς μήνες. Άλλα μέρη της συμφωνίας που απαιτούν επιπλέον ρυθμιστικές εγκρίσεις αναμένεται να εφαρμοστούν σταδιακά εντός του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου