Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Στην 31η Philoxenia oι Παξοί


 
Στην 31η Διεθνή Έκθεση Philoxenia, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συμμετείχε ο Δήμος Παξών σε μια ακόμη προσπάθεια προώθησης των Παξών τόσο στην εξωτερική ,όσο και στην εσωτερική τουριστική αγορά . 
Η  Διεθνής Τουριστική ΄Εκθεση PHILOXENIA Θεσσαλονίκης είναι το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για την χώρα μας και την φετινή χρονιά παρουσίασε μια αύξηση εκθετών όσο και κοινού υψηλότερη του 30 % σε σχέση με τα περσινά επίπεδα, δείγμα ότι η νέα τουριστική περίοδος, εκτός απροόπτου, θα εξελιχθεί θετικά. 
Η αγορά της βόρειας Ελλάδος αλλά και ευρύτερα των Βαλκανίων  αποτελεί για τον Δήμο ένα μεγάλο στοίχημα.


Την παράσταση "έκλεψε" για 2η συνεχή χρονιά το Φιλί των Παξών στην αγκαλιά του Ιονίου , με την Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Νικολέτα Πανδή και τον Αντιδήμαρχο Παξών κ.Αρσένη Λέκκα , να ανοίγουν τον Διαγωνισμό με ένα φιλί , και να ακολουθεί ο Δήμαρχος Κερκυραίων Κώστας Νικολούζος με τον Αντιπεριφερειάρχη Ι.Ν Τουρισμού κ.Σπ.Γαλιατσάτο.
Το περίπτερο της ΠΙΝ βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα περίπτερα της ΔΕΘ ενώ την Κυριακή ο Κερκυραϊκός Σύλλογος θες/κης ¨Ο Αγιος Σπυρίδων χάρισε μια ευχάριστη νότα με χώρους από όλο το Ιόνιο και καντάδες στην έκθεση.
Από τον Δήμο Παξών συμμετείχαν στην αποστολή ο Αντιδήμαρχος Αρ. Λέκκας και ο Δημ.Σύμβουλος Τουρισμού Γ. Λύχνος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου