Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

New Hotel: Νέα, μεγάλη διάκριση

- Στο «top ten» των καλύτερων ξενοδοχείων σε Ελλάδα & Τουρκία

Tη 10η θέση στα Condé Nast Traveller’s Readers’ Choice Awards 2015, στην κατηγορία των Καλύτερων Ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Τουρκία απέσπασε το New Hotel, μέλος του ομίλου YES! Hotels.
Περισσότεροι από 128.000 ταξιδιώτες (οι περισσότεροι που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα) από όλο τον κόσμο έλαβαν μέρος στα 28α Condé Nast Traveler’s Readers Choice Awards, υποβάλλοντας εκατομμύρια αξιολογήσεις και δεκάδες χιλιάδες σχόλια, βοηθώντας να δημιουργηθεί η λίστα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς, με έμφαση δόθηκε στην αυθεντική και προσωποκεντρική φιλοσοφία φιλοξενίας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το New Hotel...


Το New Hotel, στην «καρδιά» της Αθήνας, ξεχωρίζει για την αισθητική των χώρων του και την ποιότητα φιλοξενίας που παρέχει στους επισκέπτες του. 
Μιλώντας για τη νέα διάκριση, η Διευθύντρια Πωλήσεων και Μάρκετινγκ του ομίλου Υes! Hotels, Στεφανία Φλέγγα, είπε σχετικά: «Όλοι στην οικογένεια της YES! είμαστε υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι που οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler και πελάτες μας, ξεχώρισαν το New Hotel, τόσο για το ξεχωριστό design, όσο και για την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία αυθεντικής και παράλληλα σύγχρονης φιλοξενίας, σε κάθε επισκέπτη του ξενοδοχείου και η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια πολύ σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας. Παράλληλα, αυτή η αναγνώριση αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και ενισχύει ουσιαστικά την παρουσία της Αθήνας ως stop-over προορισμού για κάθε ταξιδιώτη που επισκέπτεται την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου