Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Στο στόλο της KLM το 787 Dreamliner


Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η KLM θα πραγματοποιήσει τρεις ξεχωριστές πτήσεις για να καλωσορίσει το νέο της Boeing 787 Dreamliner. 
Μέσω της σελίδας www.klm.com/787dreamliner όσοι θέλουν να γνωρίσουν πρώτοι το νέο Dreamliner, μπορούν να κάνουν κράτηση των ειδικών εισιτηρίων στα 149 ευρώ για τις συγκεκριμένες πτήσεις. 
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και θα επιστρέψουν έπειτα από πτήση περίπου μιας ώρας. 
Κατά τη διάρκεια των πτήσεων καλωσορίσματος οι επιβάτες θα απολαύσουν έναν νέο τρόπο ταξιδιού. 
Οι συγκεκριμένες πτήσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο αεροσκάφος. 
Οι επιβάτες θα μάθουν σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του, όπως τα καθίσματα και ο φωτισμός. 
Οι τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο εσωτερικό και τα καινούρια γεύματα πρόκειται να προσφέρουν μια νέα εμπειρία.
Γευστικές δημιουργίες από έναν νέο σεφ 
Για έναν ολόκληρο χρόνο, η KLM θα σερβίρει τις δημιουργίες του κορυφαίου Ολλανδού σεφ Jacob Jan Boerma στην Business Class, στις πτήσεις που αναχωρούν από το Άμστερνταμ. Επιπλέον, ο σεφ θα συμμετέχει στις πτήσεις καλωσορίσματος και θα προσφέρει ένα κέρασμα, φτιαγμένο ειδικά για την περίσταση. 
Το πρώτο Boeing Dreamliner 787 της KLM αναμένεται να φτάσει από το Σιάτλ, Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) στις 14 Νοεμβρίου. 
Το αεροσκάφος θα προσγειωθεί στις 08.30 π.μ., τοπική ώρα στο αεροδρόμιο Schiphol. Μετά την άφιξη, θα κατευθυνθεί προς την τεχνική βάση για να περάσει από τους τελευταίους ελέγχους της KLM. 
Στη συνέχεια, θα είναι έτοιμο για τις πτήσεις καλωσορίσματος. Το Boeing Dreamliner 787 θα είναι το πρώτο από τα συνολικά είκοσι ένα αεροσκάφη που η KLM σχεδιάζει να εντάξει στο στόλο της από τα τέλη του τρέχοντος έτους. Σε κάθε Dreamliner θα δοθεί ένα χαρακτηριστικό όνομα, καθένα από ένα διαφορετικό λουλούδι, ίσως το πιο χαρακτηριστικό εξαγώγιμο προϊόν της Ολλανδίας, και που ταιριάζει απόλυτα με την KLM. 
Το δεύτερο αεροσκάφος αναμένεται να παραδοθεί αργότερα μέσα σε αυτή τη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου