Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

IKOS OLIVIA: Ένα ξενοδοχειακό project με προορισμό την αισθητική και την πολυτέλεια, με την υπογραφή και της Ideal Standard


To εντυπωσιακό resort IKOS OLIVIA στη Χαλκιδική, προστέθηκε πρόσφατα στο πλούσιο πορτφόλιο της Ideal Standard, στον τομέα των μεγάλων έργων. 
Με μοναδική θέση στον Τορωναίο Κόλπο, περιστοιχισμένο από αρχαία ελαιόδεντρα και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, το ξενοδοχειακό συγκρότημα πέντε αστέρων ανανεώθηκε ριζικά το καλοκαίρι του 2015, αποτελώντας έναν προορισμό κορυφαίας αισθητικής, χαλάρωσης και πολυτέλειας. 
Σε συνεργασία με το γραφείο Nimand Αρχιτέκτονες και μετά από ολοκληρωμένη μελέτη των αναγκών του έργου, η Ideal Standard εξόπλισε πλήρως τα μπάνια σε 315 δωμάτια και σουίτες, 27 κοινόχρηστους χώρους υγιεινής και 13 μπάνια για χρήση ΑΜΕΑ. 
Η εταιρία, παρείχε επιπλέον εξειδικευμένες λύσεις, όσον αφορά στην ορθολογική κατανάλωση νερού, με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και λειτουργικότητας. «Πάντα αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ως μια ξεχωριστή περίπτωση.

Ειδικότερα οι ανάγκες ενός μεγάλου μη οικιστικού έργου – όπως το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα IKOS OLIVIA - είναι σε μεγάλο βαθμό εξατομικευμένες. Κανένα project δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο ή το επόμενο» δήλωσε ο Υπεύθυνος του Τμήματος Έργων και Προδιαγραφών Ideal Standard, κ.Γιάννης Κουφαλιτάκης και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτή τη συνεργασία, στην οποία βοήθησε η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, η εμπειρία και τεχνογνωσία του Τμήματος μας σε ανάλογα έργα, σε συνδυασμό φυσικά με την αντίστοιχη εμπειρία και δημιουργικότητα που διακρίνει τη Nimand Αρχιτέκτονες». 
Το IKOS OLIVIA, εξοπλίστηκε με προϊόντα από καταξιωμένες συλλογές της Ideal Standard, μεταξύ των οποίων, οι βραβευμένες σειρές ειδών υγιεινής Dea, Tonic, Connect, οι μπαταρίες νιπτήρα, ντους και λουτρού της βραβευμένης σειράς Strada, μπαταρίες Ceraplan III και Ceramix Blue με μειωμένη ροή νερού έχοντας στόχο την επιπλέον εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, ακόμα μπαταρίες της σειράς Melange, καθώς και προϊόντα wellness αξεσουάρ ντους, από τη σειρά IdealRain Pro. 
Τα προϊόντα της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου