Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» από το ΚΕΚ Γεννηματάς


Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το ΚΕΚ Γεννηματάς, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων δια βίου μάθησης που οργανώνει θα υλοποιήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας 160 ωρών. 
Η εξ αποστάσεως θεωρητική εκπαίδευση με μέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης θα είναι 130 ώρες και η εκπαίδευση δια ζώσης για τις βιωματικές δράσεις 30 ώρες. 
Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της εκπαιδευτικής επάρκειας των εκπαιδευτών οι οποίοι εκπαιδεύουν και καταρτίζουν ομάδες ενηλίκων, στο γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας τους, και η ουσιαστική προετοιμασία υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων για τις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).
Η διάρκεια του προγράμματος είναι συνολικά 2,5 μήνες. 
Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης o εκπαιδευόμενος θα λαμβάνει το πιστοποιητικό επιμόρφωσης. Το πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων εκπαιδευτών έχει κόστος 250 ευρώ ενώ θα υπάρξουν και ειδικές τιμές για κατηγορίες εκπαιδευομένων. 
Η έναρξη μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου 2015, ενώ η υποβολή αιτήσεων θα γίνει μέχρι τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. 
Τα δια ζώσης μαθήματα θα διεξάγονται στις αίθουσες διδασκαλίας του Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς στη Ρόδο. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΚ Γεννηματάς, πάρκο Ροδίνι τηλ 2241070615 ή στην ιστοσελίδα www.kek-gennimatas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου