Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η Αθήνα έχει πλέον το διεθνές συνέδριο της για τον ηλεκτρονικό τουρισμό!


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τρίτη χρονιά φέτος το “Digi.travel EMEA Conference & Expo 2015” με περισσότερους από 190 συμμετέχοντες, από τις 17-18 Νοεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel. 
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το Digi.travel, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα από την Travel Media Applications, είναι πλέον ένα συνέδριο που καλύπτει τις πιο σημαντικές εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού τουρισμού. 
Το Συνέδριο αυτό εντάσσεται στην ομάδα διεθνών συνεδρίων “Digi.travel World Events” που γίνονται στην Πολωνία τον Δεκέμβριο, στη Σουηδία τον Φεβρουάριο και στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης επίσης τον Φεβρουάριο του 2016.
Με τη συμμετοχή 14 ομιλητών απο το εξωτερικό και 12 Ελλήνων παρουσιάστηκαν στους συνέδρους, που ήταν από ολο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας, οι τάσεις και οι εξελίξεις του ηλεκτρονικού τουρισμού και συγκεκριμένα αναλύθηκαν θέματα όπως οι τάσεις των μελλοντικών ταξιδιωτών, το πολύ βασικό θέμα της εποχής μας που αφορά στη διαμοιραζόμενη οικονομία (Sharing Economy), τα οφέλη από τη σωστή συνεργασία με το TripAdvisor, και η διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες μέσω εφαρμογών στα κινητά τηλέφωνα. 
Επίσης, όσον αφορά τα ξενοδοχεία αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την τιμολόγηση, τα έσοδα, και τις απευθείας κρατήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου