Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Μοναδική εμπειρία για όμορφες γιορτές στο Astir Palace Resort


To Astir Palace Resort σας προσκαλεί να περάσουμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με μουσική, προτάσεις δώρων, γαστριμαργικές αναζητήσεις και πολλές εκπλήξεις! 
Στο στολισμένο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa από την 1η Δεκεμβρίου «μυρίζει» Χριστούγεννα και ετοιμάζουμε μια μεγάλη γιορτή που περιλαμβάνει πολλές εορταστικές εκδηλώσεις, ξεκινώντας με το άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου! 
Από την 1/12 έως τις 6/01/2016 ανακαλύψτε ιδέες για διασκέδαση την παραμονή των Χριστουγέννων και τς Πρωτοχρονιάς, οργανώστε οικογενειακές εξόδους για να απολαύσετε αγγλικό παραδοσιακό τσάι, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλλα και γλυκά, χριστουγεννιάτικες μελώδιες από μουσικά σχήματα, αγοράστε δώρα για τους αγαπημένους σας και μην ξεχάσετε να παραγγείλετε την γαλοπούλα σας για το εορταστικό οικογενειακό τραπέζι, με την μοναδική συνταγή της κουζίνας του Αστέρα.
Η παραγγελία της γαλοπούλας με όλα τα συνοδευτικά εδέσματα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία παράδοσης. 
Η εορταστική γαλοπούλα συσκευάζεται σε πολυτελή ξύλινη συσκευασία των εξί ατόμων, ενώ η τιμή αγοράς της γαλοπούλας είναι €195. 
Διαμονή στο Astir Palace Resort 
Το ξενοδοχείο Arion Resort & Spa στο συγκρότημα του Αστέρα θα φιλοξενήσουν εσάς και την οικογένειά σας πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές σας. 
Επιλέξτε για τη διαμονή σας ένα από τα δωμάτια ή τις σουίτες του ξενοδοχείου (από €165 ανά ημέρα) και ζήστε μια εμπειρία που θα σας μείνει αλησμόνητη. 
Επίσης όσοι σπεύσουν να κάνουν την κράτησή τους έως τις 10 Δεκεμβρίου, θα τύχουν προνομιακής έκπτωσης 10% στην τιμή του δωματίου. 
Η διαμονή στο ξενοδοχείο περιλαμβάνει: > Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο και εορταστικό καλωσόρισμα στο δωμάτιο > Δωρεάν WiFi στο δωμάτιο > Early Check-in και Αναχώρηση ως τις 16:00 χωρίς επιπλέον χρέωση, βάσει διαθεσιμότητας > 30% έκπτωση στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο μενού για Παιδιά έως 7 ετών > 30% έκπτωση στο δεύτερο δωμάτιο για οικογένειες (για παιδιά ως 12 ετών) > Αναβάθμιση στην επόμενη κατηγορία δωματίου, βάσει διαθεσιμότητας 
Και επειδή όμως οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι απόλυτα συνυφασμένες με κλίμα οικογενειακής χαράς, χαρείτε τη μοναδική αυτή απόδραση και με τα παιδιά σας γιατί το Arion Resort & Spa σας προσφέρει με 30% έκπτωση το δεύτερο δωμάτιο, εάν τα παιδιά είναι κάτω των 12 ετών, και η ομάδα του παιδικού κλαμπ έχει προγραμματίσει δραστηριότητες για αυτά και φυσικά χαρείτε μαζί τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. 
Εορταστικές εκδηλώσεις 
Την παραμονή των Χριστουγέννων μυηθείτε στον κόσμο των γεύσεων μέσα από το δείπνo στο στολισμένο Alexander Ballroom από €98 το άτομο με συνοδεία μουσικής από 4μελή ορχήστρα, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων απολαύστε παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ παρεά με την οικογένεια σας από €82 το άτομο. 
Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υποδεχθείτε το 2016 απολαμβάνοντας ένα εξαίσιο μενού από τον Executive chef, στο Alexander Ballroom από €128 το άτομο και στη συνέχεια παραδοθείτε στο πρόγραμμα της ορχήστρας με πλούσιο ξένο και Ελληνικό ρεπερτόριο. 
Για όσους ξενυχτήσουν υποδεχόμενοι το νέο Έτος, υπάρχει πρωϊνός εορταστικός μπουφές με πρωϊνό από €30 το άτομο και εορταστικό brunch προς €92 το άτομο και ζωντανή μουσική. 
Τέλος το φημισμένο εστιατόριο Matsuhisa Athens συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Astir Palace με εορταστικά Omakase μενού. 
Για την παραμονή Χριστουγέννων η τιμή μενού είναι €95 το άτομο, ενώ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς η τιμή είναι €125 το άτομο. 
Για πληροφορίες και κρατήσεις με το εστιατόριο επικοινωνήστε με το 210 8960510. 
Στο συγκρότημα Astir Palace Resort θα ζήσετε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με το στιλ, τη λάμψη και τη μαγεία που του αρμόζει. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου