Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Το νέο πρόγραμμα της Ryanair για Θεσσαλονίκη


Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2016, ανακοίνωσε η Ryanair.
Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει  ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο προς την Μπολόνια και 17 πτήσεις σε σύνολο, συντελώντας στην μεταφορά 1.6 εκ πελατών ετησίως και στην στήριξη 1200 παράπλευρων θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. 
Μεταξύ των πτήσεων συμπεριλαμβάνονται και το Λονδίνο (9 εβδομαδιαία), καθώς και Παρίσι.
Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 17 δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη το επόμενο Καλοκαίρι και παράλληλα να αναμένουν περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς διανύουμε το δεύτερο έτος του προγράμματος “AlwaysGettingBetter” κατά την διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστεί νέα ιστοσελίδα, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών, ανανεωμένα μενού και σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες όπως το ‘δέσμευσε τον ναύλο’.
Στη Θεσσαλονίκη, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair DavidO’Brien δήλωσε: “ H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2016, το οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο δρομολόγιο προς την Μπολόνια με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, συντελώντας στην μεταφορά 1.6 εκ πελατών ετησίως και στην στήριξή 1200 παράπλευρων θέσεων εργασίας. 
Η Ryanair είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανάπτυξη της στην Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας παράλληλα στον τουρισμό και στην δημιουργία θέσεων εργασίας. 
Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, απελευθερώνουμε ναύλους προς κράτηση από 17.99 €, στα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και Χανιά , διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 16 Σεπτεμβρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. 
Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου