Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

37 χρόνια Maroulis Travel


Πριν από 37 χρόνια με πολλά όνειρα και προσδοκίες δημιουργήθηκε η εταιρεία “Maroulis Travel A.E.”. To όραμα των ιδρυτών, που πραγματοποιήθηκε από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, ήταν η δημιουργία μιας εταιρείας υψηλών προδιαγραφών στελεχωμένη με το κατάλληλο σε γνώσεις ανθρώπινο δυναμικό, υποστηριζόμενο επικουρικά με τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα. Παρά την μεγάλη παγκόσμια κρίση η “ Maroulis Travel A.E.” με σταθερά βήματα, με εργατικότητα, συνέπεια, αξιοπιστία και ποιότητα στις παροχές της κατόρθωσε να συγκαταλέγεται σήμερα στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” (ICAP CERTIFICATE 2010), έγινε επίσημο μέλος της IATA. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και μέσα στο 2011 προχωρήσαμε σε αγορά νέων λεωφορείων τελευταίας τεχνολογίας Mercedes Travego 49 θέσεων και Mercedes Sprinter 19 θέσεων .

Έτσι σήμερα ο στόλος μας αποτελείται από 62 υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία (ο νεότερος στόλος στην Ελλάδα) τα οποία έχουν τα χρώματα της εταιρείας, Mercedes και Setra όλων των θέσεων (από 11 έως 57 θέσεων) πλήρως εφοδιασμένα με τα τελευταία ηλεκτρονικά-τεχνολογικά μέσα, όπως συστήματα παρακολούθησης στόλου GPS , σύστημα πλοήγησης δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβαίνοντες να παρακολουθούν την διαδρομή που πραγματοποιεί το λεωφορείο.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών, ενώ οι οδηγοί των λεωφορείων διαθέτουν πολυετή εμπειρία, είναι ομοιόμορφα ντυμένοι στα χρώματα της εταιρείας και επιμορφώνονται συνεχώς σε θέματα οδήγησης, αλλά και λειτουργίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων.

Ο μεγάλος αριθμός των ικανοποιημένων συνεργατών-πελατών αλλά και η συνεχής προσέλευση νέων πελατών, "γεμίζει" τους υπευθύνους της εταιρίας αισιοδοξία για το μέλλον και λειτουργεί ως κίνητρο για την παροχή ακομη καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου