Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Olive Garden Bar & Restaurant: «Αναγεννημένη» επέστρεψε η πιο όμορφη βεράντα της πόλης

- Εκδήλωση γνωριμίας με εκλεκτούς προσκεκλημένους

Ανανεωμένο επέστρεψε το Olive Garden Bar & Restaurant, το πιο must σημείο συνάντησης και γαστριμαργικών απολαύσεων, με την πιο όμορφη βεράντα της πόλης, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ.
Το ανακαινισμένο Olive Garden Bar & Restaurant ξανασυστήθηκε ως hot spot σημείο στην «καρδιά» της Αθήνας, σε μια ειδική βραδιά, με εκλεκτούς καλεσμένους, την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου.
Έχοντας ως βασικό στοιχείο το λευκό μάρμαρο Διονύσου, η ανακαινισμένη βεράντα του Olive Garden, χαρίζει μία ευρύτερη οπτική θέα της Αθήνας με «πρωταγωνιστές» τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον λόφο του Λυκαβηττού. 
Oι γαστρονομικές προτάσεις του Executive Chef του ξενοδοχείου, Χρήστου Τζιλήρα, συμπληρώνουν το πάζλ της avant-garde αισθητικής, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα. Το μενού του Olive Garden βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσεκτικά επιλεγμένα, δημιουργώντας μία πανδαισία γεύσεων και εικόνων. 
Το μοναδικής αισθητικής bar που έχει δημιουργηθεί, προσφέρει σε μια hip & chic ατμόσφαιρα εμπνευσμένα και απολαυστικά cocktails, συνδυασμένα με ποιοτική μουσική και μαγευτική θέα.
Το Olive Garden, που έχει επανειλημμένα βραβευθεί με τιμητικές διακρίσεις και έχει αποσπάσει άριστες κριτικές και βραβεία, τόσο για την αισθητική, όσο και για τη δημιουργική κουζίνα του, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα Εστιατόρια Fine Dining της Αθήνας. 
Για όσους επιλέγουν να δειπνήσουν στο Olive Garden, παρέχεται δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου. 
Yπενθυμίζεται ότι, το ξενοδοχείο Τιτάνια εγκαινιάστηκε το 1976. Σε αυτά τα πρώτα 40 χρόνια της λειτουργίας του, το ξενοδοχείο έχει φιλοξενήσει πλήθος διεθνών και εγχώριων προσωπικοτήτων στις εκδηλώσεις του, αλλά και στα δωμάτια του. Με δυναμικότητα 385 δωματίων (deluxe & junior suites, executive, superior, family & standard), τριών εστιατορίων με το δικό τους χαρακτήρα το καθένα -Olive Garden Bar & Restaurant, La Brasserie, Vergina Restaurant- και δύο αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων «Europa» και «Ουρανός», το Τιτάνια γράφει τη δική του σελίδα στην ιστορία της φιλοξενίας στην «καρδιά» της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου