Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η LG χορηγεί την ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας


- Το τμήμα LG Business Solutions θα δώσει το δυναμικό παρόν και προσκαλεί κάθε επαγγελματία του κλάδου για να ενημερωθεί για τις LG ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις

H LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions είναι περήφανοι χορηγοί της ετήσιας εκδήλωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο ‘CORFU HOLIDAY PALACE’, στην Κέρκυρα.
Στο πλαίσιο της ανοιχτής αυτής εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων της Κέρκυρας, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες δράσεις και πρωτοβουλίες της Ένωσης και να συζητήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν στον ξενοδοχειακό κλάδο. 
Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης θα γίνει από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Παναγιώτη Μπράμο, και ομιλητές κατά τη διάρκειά της θα είναι ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Χαράλαμπος-Σπυρίδων Βούλγαρης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Βασίλειος Δρακόπουλος.
Εκπροσωπώντας την LG Hellas και το Τμήμα Business Solutions, οι κ.κ. Βάιος Μπλάτζιος και Γιώργος Γεωργούλας θα αναλάβουν την παρουσίαση των ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων που προσφέρει η LG, οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές και εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επαγγελματία του ξενοδοχειακού κλάδου. 
Οι ολοκληρωμένες λύσεις LG Multi V IV αποτελούν την ιδανική λύση για την ψύξη – θέρμανση ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ διακρίνονται για την κορυφαία ενεργειακή απόδοση και τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους λειτουργίας. Με εξαιρετική ευελιξία στην εγκατάσταση και μεγάλη ευκολία στη χρήση και τη συντήρηση, τα συστήματα LG Multi V IV προσφέρουν τον υψηλότερο συντελεστή απόδοσης στην αγορά, και επιπλέον διαθέτουν ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’. 
Οι μονάδες Hydrokit της LG προσφέρουν ταυτόχρονα μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του υψηλού κόστους παραγωγής ζεστού νερού. Σε συνδυασμό με εξωτερικές μονάδες Multi V IV, εξασφαλίζουν μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας (με συστήματα ανάκτησης θερμότητας), σε σχέση με τα συμβατικά συστήματα κλιματισμού και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. 
Η λειτουργία των μονάδων LG Hydrokit είναι παράλληλα φιλική προς το περιβάλλον, καθώς βασίζεται στον ατμοσφαιρικό αέρα και την ηλεκτρική ενέργεια, και όχι σε συμβατικές πηγές ενέργειας, όπως το πετρέλαιο ή το φυσικό αέριο, ενώ η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει σε νέες ή σε υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις. 
Τέλος, η σειρά επαγγελματικών τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LG Pro:Centric V και το κεντρικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου LG Pro:Centric Server, παρέχoυν ολοκληρωμένες επιλογές ψυχαγωγίας και υπηρεσίες, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους ξενοδόχους, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο της διαμονής και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας. Με προηγμένες υπηρεσίες, εξειδικευμένες λειτουργίες και προβολή περιεχομένου με καθαρή, ρεαλιστική εικόνα υψηλής ποιότητας, η διαμονή γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη και άνετη. 
Για παράδειγμα, η υποδοχή του φιλοξενούμενου μπορεί να συμπεριλαμβάνει ένα μήνυμα καλωσορίσματος στην τηλεόραση και μπορεί να ανατρέξει εύκολα και γρήγορα σε πληροφορίες, όπως είναι η πρόβλεψη του καιρού, οι εγκαταστάσεις και οι διαθέσιμες υπηρεσίες του ξενοδοχείου, ο οδηγός των καναλιών και τα αξιοθέατα της περιοχής. 
Η σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric είναι ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδόχους, οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλές υπηρεσίες, μέσω των εξελιγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών και της εξαιρετικής αισθητικής της σειράς, με σύντομο χρόνο απόσβεσης της επένδυσης και χωρίς επιπλέον μηνιαίο κόστος. 
Η σειρά Pro:Centric V της LG προσφέρει ταυτόχρονα μεγάλη ευκολία στην εγκατάσταση και τις αρχικές ρυθμίσεις, και συνεπώς περαιτέρω εξοικονόμηση κόστους για τους ξενοδόχους.
Τέλος, οι τηλεοράσεις Pro:Centric είναι συμβατές με τα σύγχρονα Pay TV συστήματα σε περίπτωση που οι ξενοδόχοι επιθυμούν επιπλέον υπηρεσίες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου