Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών «SER-EXPO 2015


Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί η 1η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση Σερρών, με τίτλο «SER-EXPO 2015», στο διάστημα 2 – 4 Οκτωβρίου 2015, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Μεραρχίας 36, Σέρρες), τα εγκαίνια της οποίας θα τελεστούν αύριο Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, στις 18.30’. 
Την έκθεση διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών και η Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αστική Εταιρία Νομού Σερρών (ΕΠ.ΑΝ.Ε.ΣΕΡ) και το ωράριο λειτουργίας της είναι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Στο πλαίσιο της έκθεσης για πρώτη φορά συναντώνται στις Σέρρες, κάτω από την ίδια «στέγη» επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών, του τουρισμού, της τεχνολογίας, της καινοτομίας, της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.
Στη διάρκεια του τριημέρου της 1ης SER-EXPO 2015 έχει προγραμματιστεί μεγάλος αριθμός παράλληλων εκδηλώσεων, που περιλαμβάνουν πολιτιστικά δρώμενα, ημερίδες, γευσιγνωσία και οινογνωσία, επιδείξεις και παρουσιάσεις και συναυλίες. 
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνονται και δυο κεντρικές ημερίδες: 
1.Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 – 10.00’ π.μ.: International Business Forum με θέμα «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στο Διεθνές Περιβάλλον – Εξαγωγές και Εξωστρέφεια». 
2.Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 – 11.00’: ημερίδα με θέμα «Σύγχρονες Τεχνολογίες – Εργαλεία Εξωστρέφειας και Ευκαιρίες Χρηματοδότησης ως Μοχλός Ανάπτυξης». 
Και οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα Γεώργιος Χρηστίδης (τρίτος όροφος) του Επιμελητηριακού Μεγάρου (Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες). 
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 1ης SER-EXPO, αλλά και των ημερίδων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.eves.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου