Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

To πρώην «αφεντικό» της TUI στην ηγεσία του Thomas Cook



Ο Chris Mottershead, εμπορικός διευθυντής σήμερα στον Thomas Cook Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, αναλαμβάνει από την προσεχή Πέμπτη καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον ταξιδιωτικό οργανισμό. 
Ο Mottershead, αντικαθιστά τον Salman Syed, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει νέες ευκαιρίες στο εξωτερικό και θα αποχωρήσει από την Thomas Cook στις 31 Οκτωβρίου.
Έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε πλήθος τουριστικών οργανισμών, ο Chris Mottershead, καλείται να οδηγήσει τον Thomas Cook UK σε νέες εποχές...

Μιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Thomas Cook UK, Peter Fankhauser, λέει: «Το επόμενο έτος σηματοδοτεί την 175η επέτειο για την εταιρίας μας και ο Chris είναι το ιδανικό πρόσωπο για να την οδηγήσει στο επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της». 
Ο Mottershead έχει διατελέσει MD στην TUI UK και έχει, επίσης, εργαστεί σε αρκετές άλλες θέσεις-κλειδιά, μεταξύ των οποίων MD της TUI Ρωσίας και χωρών ΚΑΚ, διευθύνων σύμβουλος της First Choice στον Καναδά και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού Airtours. 
Εργάζεται στην Thomas Cook από τον Απρίλιο 2015, αρχικά ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης, προτού αναβαθμιστεί στη θέση του εμπορικού διευθυντή της εταιρίας, τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου