Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Προβολή της InterContinental και για την Αθήνα, σε......ένα πρόγραμμα μοναδικών εμπειριών σε  5 hot ευρωπαϊκούς προορισμούς

Η αλυσίδα ξενοδοχείων InterContinental® Hotels & Resorts παρουσίασε πέντε νέες μοναδικές Insider Εμπειρίες, προσφέροντας στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά πέντε εκ των πλέον περιζήτητων ταξιδιωτικών προορισμών τη φετινή χρονιά: Αθήνα, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Γενεύη και Κωνσταντινούπολη. 
Σε συνεργασία με εμβληματικά brand, κορυφαίους ειδικούς και καλλιτέχνες, οι νέες εμπειρίες προσφέρουν στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε ατελιέ υψηλής ραπτικής, μοναδικές ξεναγήσεις στα «άδυτα» των αγορών της Ανατολικής Ευρώπης και μια ιδιωτική περιήγηση στο εργαστήριο ενός από τα κορυφαία ονόματα του χώρου της ελβετικής ωρολογοποιίας. 
Οι επισκέπτες έχουν έτσι την ευκαιρία να ανακαλύψουν άγνωστες πτυχές της κάθε πόλης και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία της παραδοσιακής τέχνης και δεξιοτεχνίας.
Για τον σκοπό αυτό, η InterContinental Hotels & Resorts αξιοποίησε τις συνεργασίες που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με διάσημα ονόματα από διάφορους χώρους της γευσιγνωσίας, της μόδας και της τέχνης, όπως οι Ladurée, Floris, Foster & Son και Museo Sorolla. 
Η συλλογή περιλαμβάνει πλέον 12 προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, η Μαδρίτη και το Πόρτο. 
Οι ξεχωριστές αυτές εμπειρίες προσφέρονται στους επισκέπτες που διαμένουν στις signature σουίτες των ξενοδοχείων της αλυσίδας InterContinental Hotels & Resorts, οι οποίες διαθέτουν χώρους υψηλής αισθητικής και προσφέρουν απαράμιλλη θέα στις πιο εμβληματικές τοποθεσίες παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου