Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκε το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της Ellinair


- Οι χειμερινοί προορισμοί της Ellinair για Ελλάδα και εξωτερικό: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σμύρνη, Μόσχα, Κίεβο, Μινεράλνιε Βόντι, Ροστόφ, Τιφλίδα! 

Η Ellinair ανακοίνωσε το πρόγραμμα των χειμερινών δρομολογίων της για την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιλέγοντας προορισμούς με υψηλό ενδιαφέρον που θα ενισχύσουν περαιτέρω τη δυναμική της παρουσία, ως περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας. 
Η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, μετά την θετική υποδοχή του κοινού στην καλοκαιρινή περίοδο, εγκαινιάζει στις 24 Σεπτεμβρίου την απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για το αεροδρόμιο «Adnan Menderes» της Σμύρνης, η οποία θα συνεχίσει έως τα τέλη Μαρτίου, με συχνότητα δυο δρομολογίων εβδομαδιαία, κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενδυναμώνοντας τον εγχώριο τουρισμό κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. 
Τη σημαντικότερη προσθήκη στις πτήσεις εσωτερικού της Ellinair αποτελεί η σύνδεση Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με δύο πτήσεις καθημερινά, ώστε το επιβατικό κοινό να εξυπηρετείται άμεσα και αποτελεσματικά.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θεωρείται ο κορμός της επιβατικής κίνησης στην Ελλάδα και προγραμματίζεται να ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου, κυρίως με αεροσκάφη τύπου Airbus 319, λόγω της αυξημένης ζήτησης. 
Το ισχύον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο, το οποίο ξεκίνησε τη θερινή περίοδο και επεκτάθηκε έως τις 28 Σεπτεμβρίου με συχνότητα 4 πτήσεων εβδομαδιαία, θα συνεχίσει να πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, με συχνότητα 3 πτήσεων την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα, λόγω του ιδιαίτερα υψηλού δείκτη πληρότητας. 
Οι διεθνείς πτήσεις της Ellinair για Μόσχα, Κίεβο, Μινεράλνιε Βόντι, Ροστόφ και Τιφλίδα θα παραμείνουν και κατά τη διάρκεια του χειμερινού προγράμματος. 
Οι συγκεκριμένες πτήσεις, με βασική την απευθείας σύνδεση της Μόσχας με Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελούν τον κορμό των δρομολογίων εξωτερικού, αφού, πλέον των ανεξάρτητων επιβατών, εξυπηρετούν και τους πελάτες των οργανωμένων εκδρομών του Ομίλου Μουζενίδη, που ξεπερνούν σε ετήσια βάση τους 500.000. 
Η Ellinair επιδιώκει διαρκή ενίσχυση τόσο του στόλου της, με νέα αεροσκάφη τύπου Airbus, όσο και του προγραμματισμού της, με νέους προορισμούς, παραμένοντας σταθερά προσηλωμένη στο όραμά της να αποτελέσει ουσιαστική εναλλακτική πρόταση μετακίνησης Ελλήνων και ξένων επιβατών, με έμφαση στην προσφορά οικονομικών ναύλων και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου